Stichting Stomaatje organiseert een zwemdag voor stomadragers

 

Beste Stomaatjes,

Wat was dat vreemd! Geen zwemdag...

Iets waar we ieder jaar naar uitkijken, en vele met ons, is de landelijke zwemdag. Vanaf het moment dat we de zwemdag net achter de rug hebben gaan we eigenlijk gelijk weer aan de slag met de volgende editie. Dit jaar, de veertiende keer, zouden we zelfs naar een andere eetgelegenheid gaan, omdat A1 Plaza ermee gestopt was. Dus medio februari testen wij een gelijksoortig restaurant ook in de omgeving van Amersfoort en waren als bestuur enthousiast.

En dan hoor je het gonzen over een griep die uit China kwam en een pandemie aan het worden was. Juist toen we bekend wilde maken welk restaurant het zou worden sloeg de info van Minister President Rutte in als een bom. Intelligente Lockdown! Hoe snel zou die Nederland weer uit zijn?
We volgden de media en adviezen van het RIVM en moesten uiteindelijk zwembad en restaurant cancelen. Nog steeds vragen we ons af wanneer het verstandig is om opnieuw de voorbereidingen van de volgende zwemdag op te pakken. De onzekerheden heeft ons doen besluiten voor 2020 geen zwemdag meer te organiseren.

In het najaar gaan we weer met elkaar overleggen. Zal er een mogelijkheid zijn in Mei/juni 2021?
Offline durven we nog niet te ver vooruit te kijken en als we de stap weer nemen denken we niet direct als eerste aan een groot iets als de landelijke zwemdag. Maar wij hopen wel volgend jaar weer een zwemdag te mogen organiseren.

Digitaal blijft onze Facebookgroep een plek om met lotgenoten van idee├źn te wisselen https://www.facebook.com/groups/Stomaatje .
Onze websites www.stomaatje.nl en www.gastro-maatjes.nl vol informatie zullen uiteraard ook in deze tijden beschikbaar blijven.
We hebben voor Design Your Stoma een nieuwe website met een echte webshop gelanceerd! www.designyourstoma.nl
Via https://www.stomamateriaalover.nl en de bijbehorende Facebookgroep https://www.facebook.com/groups/stomamateriaalover kun je stomagerelateerde producten met elkaar uitwisselen.

Voor nu denken we ook na over online activiteiten, maar daarover later meer. We houden je op de hoogte in de nieuwsbrieven.
Laatst aangepast op donderdag 06 augustus 2020 14:58
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email