Onderstaand de laatste nieuwtjes op stomagebied van onze sponsors. Wij zijn onafhankelijk en indien wij nieuws plaatsen betekent dit niet automatisch wij deze producten aanbevelen.

 

Wilt u hier ook reclame plaatsen? Kijk dan bij "Word sponsor" voor de mogelijkheden.

 Dansac

 

1-delige zakjes met een TRE® huidplaat: de technologie met niet één maar drie niveaus van bescherming!

De TRE® huidplaat werd ontworpen om de natuurlijke gezondheid van de huid te helpen behouden.

  • Kleefkracht - TRE® werd ontworpen om voor de afdichting te helpen zorgen die de huid beschermt tegen output, terwijl de huidplaat toch makkelijker te verwijderen is.
  • Absorptie - TRE® helpt het overtollige vocht te absorberen om zo de natuurlijke pH balans van de huid te behouden en te voorkomen dat de ring zijn eigenschappen verliest.
  • pH balans – ontworpen om het schadelijke effect van spijsverteringsenzymen op de huid aan te pakken.

Wil je meer weten, of een monster bestellen? Vraag ernaar bij je stomaverpleegkundige of vraag rechtstreeks een gratis proefpakketje aan

tre.jpgtre_2.jpg

 

 

Eakin

 

 


Cohesive® verpakkingen krijgen een nieuwe look!
Uw vertrouwde product blijft uiteraard ongewijzigd.

Fris, modern en gebruiksvriendelijk dankzij enkele verbeteringen:

  • Meer discretie door een fris nieuw uiterlijk
  • Slimme inhoud-indicator in de binnenzijde
  • Snelle productidentificatie op bovenzijde en zijkant van de verpakking

Klik hier voor een gratis proefpakket.

 

Hollister

Bij het veelvuldig verwisselen van de huidplak wordt uw opperhuid steeds licht beschadigd. Dit kan resulteren in huidproblemen met als gevolg een verminderde werking van uw stomamateriaal. Een gezonde huid is dus belangrijk. In een gezonde huid is er voldoende ceramide aanwezig. Ceramide is een natuurlijk onderdeel van de menselijke huid en zorgt ervoor dat de cellen van de opperhuid bij elkaar blijven, waardoor een waterdichte, beschermende laag wordt gevormd. Ook voorkomt ceramide dat de huid vocht verliest en beschermt het de huid tegen beschadiging en uitdroging.

De nieuwe CeraPlus huidplak van Hollister
Door gebruik te maken van de Hollister CeraPlus huidplak met ceramide heeft u minder kans op huidproblemen. Ceramide ondersteunt een droge, geïrriteerde huid en houdt de vochtbalans in evenwicht. CeraPlus is vanaf nu beschikbaar in zowel eendelige als tweedelige stoma-opvangsystemen.

Ervaar het zelf en vraag een proefpakket aan.
U kunt dit ook telefonisch aanvragen (0800 02 303 52 gratis) of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Wat de dag ook brengt, u verdient een probleemloos gebruik van stomamaterialen. Onze nieuwe CeraPlus huidplak kan u daar goed bij helpen, zodat u optimaal van het leven kunt genieten.

 

Eurotec

  

Vernieuwd: 1-delige zakjes nu 100% zacht en comfortabel

 

EuroTec Stomazakjes zijn ontworpen voor draagcomfort en zekerheid. Daarom zijn onze nieuwe stomahulpmiddelen gemaakt van 100% zacht en comfortabel materiaal met een handig kijkvenster.

 

 

EuroTec stomahulpmiddelen zijn ontwikkeld voor en door haar gebruikers en zorgverleners. De wens om méér draagcomfort van het 1-delige systeem heeft gezorgd voor de vernieuwde productlijn.

De stomazakjes zijn gemaakt van zachte (non-woven) materialen aan de voor- en achterkant. Dit maakt het dragen ervan heel prettig. Met het kijkvenster kunt u of uw zorgverlener de huidplak, de inhoud van de zak en de stomaopening bekijken zonder de zak te verwijderen. Dat maakt controleren makkelijk, snel en zonder de huid te irriteren.

Wilt u onze vernieuwde producten proberen? Vraag dan een gratis proefpakket aan!

 

 

 

B. Braun

 

Met StomaWiki weet je het!
Alle antwoorden op jouw stomavragen

Antwoord op al je stomavragen en tips over het gebruik van stomamateriaal: je vindt het allemaal op StomaWiki. StomaWiki is een verzamelbron van informatie over het hebben van een stoma. Je vindt hier alle informatie die je nodig kunt hebben voor het oppakken van je leven en je dagelijkse activiteiten nadat je een stoma hebt gekregen. Elke stoma heeft zijn eigen eigenschappen en verzorging. Je vindt voor jouw specifieke stoma informatie over onder andere reizen, kleding en voeding.

Ontvang een gratis proefpakket

Heb je een probleem met je huidige stomamateriaal of wil je ervaren of er iets is wat beter bij jou past? Vraag dan een gratis startpakket aan. Of stel jouw vraag aan onze stomadeskundige.

 

 

 

 


Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email