2012-8

 

Persbericht Design your stoma, 6 mei 2012


PERSBERICHT

STOMAATJE LANCEERT NIEUWE BANDENLIJN

Bergambacht, 6 mei 2012.

 

Voor stomadragers is er vandaag een nieuwe lijn met twee soorten banden online gegaan bij Design Your Stoma (www.designyourstoma.nl). Een dagelijkse band van een zachte elastische stof, en een band speciaal voor het zwemmen en de sauna. Deze banden trek je aan in plaats van met haakjes en oogjes te sluiten en heeft geen baleinen, zoals onze luxe lijn. Daarmee heeft Stichting Stomaatje weer een optie kunnen toevoegen.

 

Na twee jaar ontwikkelen en verbeteren met Tineke, een nieuwe naaister die zelf coupeuse is, heeft de nieuwe lijn de test doorstaan en biedt Stichting Stomaatje deze vanaf nu aan op de website. Tegen een schappelijke prijs die is opgebouwd uit de gemaakte kosten en door vrijwilligers (zonder salaris) wordt gemaakt, en dus geen commercieel doel beoogd, kunnen stomadragers een volledig op maat gemaakte band aanschaffen in vele kleuren. Aan de binnenkant van de band is een zakje toegevoegd, aan de specifieke kant waar de stoma van de persoon zit die hem besteld, al waar het stomazakje in kan worden gedaan. De nieuwe lijn is bedoeld om bijvoorbeeld kleding mooier te laten vallen of de lagere zwembroek/bikini te verlengen. Het is geen breukband en het wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.

 

Het is ons opgevallen dat er grote behoefte is aan onze producten. Ook krijgen wij verzoeken voor zeer specifieke aanpassingen, waar wij tegen een kleine meerprijs graag aan tegemoet komen. Daarnaast beseffen wij dat er nog vele producten zijn die kunnen worden ontwikkelt en zitten er nog vele ideeën in het vat, dus blijven wij op zoek naar naaisters die voor ons een beetje van hun tijd willen geven.

 

Kijk voor onze nieuwe lijn op www.designyourstoma.nl

 

 

<-- Terug

 

Laatst aangepast op zondag 06 mei 2012 19:49
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email