Oproep ervaringen delen volgend boek “Reizen en onderweg met een stoma”

 

Oproep ervaringen delen volgend boek “Reizen en onderweg met een stoma”

 

Wij zijn al geruime tijd bezig met het samenstellen van een boekenreeks. Het eerste deel is alweer even geleden gepubliceerd: “Relatie en Seksualiteit met een Stoma”. Maar voor het tweede boek komen wij nog verhalen te kort.

Het is een bundeling van ervaringsverhalen van stomadragers en hun partners, aangevuld met praktische informatie. Wij zijn nog op zoek naar mensen die hun ervaringen willen delen voor ons volgende boek met het onderwerp “Reizen en onderweg”.

Wij zoeken de meest uiteenlopende ervaringen. Van mensen die verre reizen maken tot de camping om de hoek. Van basic kamperen tot luxe in een hotel of appartement. Maar ook de reis erheen, van het vliegtuig tot uren in de auto of een bus. Hoe waren bijvoorbeeld de toiletten onderweg? En op de plaats van bestemming? Hoe ga jij om met de autogordel? Ben je op fietsvakantie geweest? Wij zoeken ervaringen (positief of negatief) over voeding in het buitenland, je stomamateriaal, medicijnen en zorg. Of ben je soms geëmigreerd?

Wij zoeken niet alleen mensen met een colo-, uro-, of ileostoma, maar ook mensen met bijvoorbeeld een voedingsstoma, pouch, mensen die zichzelf katheteriseren, die zichzelf spoelen etc.

Kijk op onze pagina op de website voor inspiratie over dit onderwerp: http://www.stomaatje.nl/stomadragers/vrijetijd/reis.html

Wil jij je ervaringen delen? Stuur dan een email naar info@stomaatje.nl of een bericht via ons contactformulier met als onderwerp "Reizen en onderweg" en vermeld daarin in het kort, wie je bent, welk soort stoma of techniek je hebt en wat je specifiek over het onderwerp vakantie en onderweg wilt vertellen.

Je zult via email worden geïnterviewd door middel van een vragenlijst. Uit alle inzendingen maken wij een selectie voor het boek. De mensen waarvan de verhalen in het boek worden geplaatst (dit mag ook anoniem) krijgen tegen de tijd dat het boek uitkomt een exemplaar als dank.

 

<-- Terug

 

Laatst aangepast op donderdag 07 augustus 2014 15:59
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email