Pitch Eliene op de Zomeravondmuziek

 

Pitch Eliene op de Zomeravondmuziek
13 juni 2015

 

Op zaterdag 13 juni jl. is de oprichtster van Stichting Stomaatje uitgenodigd een pitch te houden van 5 minuten om de bezoekers van de Zomerse Muziek Avond in de showroom van SmitsAuto’s te vertellen wat Eliene Roelse er toe heeft gebracht een stichting op te richten over het onderwerp Stoma. Een fantastische avond met goede koren, zangers en musici volgde en werd opgeluisterd door een volle zaal van 200 buurtgenoten.

 

 

 

Haar makkelijke babbel over het krijgen van een darmziekte en het aanleggen van en leven met een stoma, maakte dat nu meer mensen weten wat het verschil is tussen een stoma en het stomazakje. Eliene liet de boeken zien die zij vanuit de stichting heeft geschreven. Ze liet de toehoorders kennismaken met de poppen die geïmporteerd zijn uit Engeland en Amerika om aan (klein)kinderen uit te leggen wat een stoma is.

Na afloop werd er een deurcollecte gehouden voor Stichting Stomaatje. Vele plannen liggen bij Stichting Stomaatje op de plank. Door de opbrengst van ruim 400 euro kan er weer verder gewerkt worden aan deze projecten. Er moet onder andere een nieuwe website voor Stomaatje.nl komen waar nu implementaties voor kunnen worden gemaakt.

 

 

Het Kontakt

 

<-- Terug

 

Laatst aangepast op donderdag 23 juli 2015 13:55
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email