Nieuw boek van Stichting Stomaatje: Reizen en Onderweg met een stoma

 

Reizen en Onderweg met een stoma

In 2011 kwam het eerste deel van de ‘Stomaatje-reeks’ uit: “Relatie en seksualiteit met een stoma”. Het tweede deel is “Reizen en Onderweg met een stoma” en in iedere winkel te bestellen voor slechts 15 euro.

 

Alle ins & outs rondom een stoma
Stichting Stomaatje (opgericht in 2005) is een non-profit stichting en dé schakel tussen stomadrager, achterban en professional. We bieden uitgebreide informatie over alle ins & outs rondom een stoma, lotgenotencontact en ontplooien nieuwe initiatieven die een stoma draaglijker maken.

 

Voor en door stomadragers
Met de vakantie vlak voor de deur kan dit een heerlijk boek zijn om op adem te komen of juist de stap (nog) niet te wagen en eerst te lezen wat je als stomadrager tegen kan komen en je zo te oriënteren voor een korte of langere trip in binnen- of buitenland. Ook voor professionals is het interessant om de ervaringen van stomadragers te lezen en zo een inkijkje te krijgen wat er allemaal bij komt kijken als je een stoma hebt.

 

Uitgeverij Van Brug
Stichting Stomaatje weet zich gesterkt door een fantastische uitgever die helpt bij de totstandkoming van de ‘Stomaatje-reeks’, waarvan Reizen en Onderweg met een stoma het tweede deel is. Het boek is te bestellen via de boekwinkel en online webshops.

 


 

<-- Terug

 

Laatst aangepast op maandag 12 juni 2017 15:56
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email