Stichting Stomaatje: Alle ins en outs rondom een stoma

 

Op deze website vind je alle ins & outs rondom een stoma: van vakantie, sport en kleding tot seksualiteit en zwangerschap. Je vindt er ook algemene onderwerpen als: Wat is nu eigenlijk een stoma? De verzorging en Operatie en herstel. De geschiedenis van de stoma ontbreekt niet en humor komt ook aan bod. Alles aangevuld met ervaringsverhalen.

 

 

Stichting Stomaatje

Een stoma ‘krijgen’ is een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de directe omgeving: de weg vooraf, de ziekte, de operatie, het veranderende lichaam, de littekens, het zakje op je buik, en hoe nu verder... Stichting Stomaatje is een non-profitstichting die zich niet alleen op stomadragers richt, maar ook op hun omgeving en de professionals. We bieden uitgebreide informatie omtrent alle ins en outs van een stoma, lotgenotencontact en ontplooien nieuwe initiatieven die een stoma draaglijker maken. We zijn dé ontbrekende schakel tussen stomadrager (en achterban) en professional.

 

 

Lotgenotencontact via Stomaforum.nl

Zoek je contact met lotgenoten, heb je een vraag of wil je je verhaal kwijt? Neem dan een kijkje op ons Stomaforum. Een platform van informatie-uitwisseling en gezelligheid. Om met mensen in contact te komen met dezelfde behoefte via een matchingsysteem, kijk dan op Stomaatjes gezocht.

 

Mail!

De website wordt regelmatig aangevuld met nieuwe onderwerpen en we zorgen er samen met onze ambassadeurs voor dat hij up-to-date is. Stuur ons een e-mail als je een onderwerp mist, je ervaringsverhaal wilt vertellen, of voor andere vragen, opmerkingen, tips en suggesties.

 


 Cijfers

 

In 2017 hadden we 357.735 bezoekers op stomaatje.nl. Alle websites te samen hadden 1.218.750 bezoekers. Gemiddeld krijgen we ruim 3.300 bezoekers per dag.

KvKANBIGeef Gratis


Wij onderschrijven de gedragscode van de Health On the Net Foundation 
Wij voldoen aan de HONcode, die staat voor betrouwbare informatie over gezondheid.

 

 
Terug naar boven

twitter

Linkedinfacebook

Youtubeemail