Esther (en Meike)

Kinderwerkgroep, blogger

Ik ben Esther, moeder van twee fantastische meiden (Floor 16 en Meike 12 jaar). Beide hebben ze flinke obstipatie klachten. Twee jaar geleden werd duidelijk dat onze jongste dochter obstipatie heeft door een nauwelijks functionerende te lange, kronkelige, te wijde dikke darm en een mega rectum die niet functioneert. Een groot deel van haar dikke darm is verwijderd, er is een Chait (spoelstoma) aangelegd en een colostoma aangelegd.

Al voor de operatie was onze dochter zoekende naar steun in lotgenoten. Na de operatie werd dit verlangen nog sterker. Er bleek een grote groep kinderen en ouders dezelfde zoektocht te hebben. Ik ben me om die reden sterk gaan maken voor de lotgenootjes van 0 tot 18 jaar. Ik en Meike zijn vrijwilliger van de kinderwerkgroep.

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Activiteiten enquête

Wij horen graag waar de behoeftes van stomadragers liggen bij het meedoen aan activiteiten, en dat kan van een koffieochtend zijn, lasergamen of iets stomagerelateerds en alles daartussenin!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.