Eliene blogt


De enige twee..

Al 15 jaar lang zoek ik naar iemand met gelijkenissen. Die ook zijn of haar toekomst in één klap in elkaar zag storten. Die nog steeds bezig is met de complicaties van dat ene medische ‘foutje’ en die daar nog steeds de lasten van moet dragen. Naar iemand met dezelfde ervaringen, die ik 15 jaar geleden had en die ik nu nog steeds heb door de gevolgen daarvan.

Laatst aangepast op vrijdag 01 april 2022 17:12
Lees meer...
 
Whoei ik heb mijn streefgewicht bijna bereikt!

In 2 maanden tijd! Ik kan het iedereen aanraden, al is er wel wat doorzettingsvermogen voor nodig en zijn er wat punten waar je rekening mee dient te houden. En ook voor je omgeving kan het zwaar zijn.

Laatst aangepast op woensdag 08 september 2021 17:42
Lees meer...
 
De feestdagen, een (vr)eetfestijn of toch niet?

De feestdagen, een (vr)eetfestijn of toch niet?

 

Eten, voor veel mensen een normaal iets. Het hoort erbij, dagelijks, net als slapen en ademen. Met de feestdagen is dit zelfs een belangrijk onderdeel, een verbindende factor. Maar wat als je niet of niet goed kunt eten?

 

Laatst aangepast op vrijdag 25 december 2020 14:28
Lees meer...
 
Vastzitters en stilligertjes

 

´Slow Transit Constipation en CIIP zijn aandoeningen met een grote impact´ 

Laatst aangepast op donderdag 12 juli 2018 16:06
Lees meer...
 
Leuk badpak aan en gaan, geen mens die het ziet

 

Er werd laatst een vraag gesteld op onze Facebookpagina van iemand die op vakantie ging en voor het eerste wilde gaan zwemmen, maar eigenlijk niet durfde en om tips vroeg. Of misschien eerder de bevestiging van lotgenoten dat je echt kunt zwemmen met een stoma.

 

Lees meer...
 
18 jaar alweer!

Hij (of zij?) is volwassen geworden, nu ik nog :P Het heeft me mijn leven weer teruggegeven, nog steeds ben ik blij met m'n zakkie. Schamen? Voor m'n stoma? Niets om me voor te schamen, het is een geweldige oplossing zodat je nog een toekomst hebt.

Laatst aangepast op vrijdag 18 maart 2022 17:59
Lees meer...
 
Loser of powervrouw?

 

Doodeng vind ik het. Ik durf niet op social media te kijken. Wat voor reacties zouden er komen op dit interview van Wendy online? Wie weet vinden ze me nu wel zielig, een opgever. En is ineens het imago van positieve stomadraagster en een inspiratie voor velen totaal ineen gedonderd.

Laatst aangepast op woensdag 31 maart 2021 15:36
Lees meer...
 
Leven van zakje naar zakje

 

Wat als een medicijn waar je echt niet zonder kunt niet meer leverbaar is?

Laatst aangepast op maandag 15 juli 2019 16:28
Lees meer...
 
De beste smoes ooit! Alleen was het geen smoes...

 

Terwijl ik de deur open doe zie ik een stoere man staan met een zwart schort over zijn kleding. Hij begint te praten en ja hoor, aan zijn erin gestampte verhaaltje hoor ik het al: weer een aan-de-deur-verkoper. Wekelijks komen ze wel voorbij; energiemaatschappijen, overkoepelende bedrijven van energiemaatschappijen en dakgootschoonmakers, vele dakgootschoonmakers. Maar deze is anders, met een schort zijn ze nog nooit voorbij gekomen. Dus ik geef hem even de kans voordat ik hem afkap met de zin dat ik geen interesse heb. Of een smoes, heel soms verzin ik een smoes.

Lees meer...
 
Zeg nou zelf, hij oogt als mijn eigen Mc Dreamy toch?

Geschreven mei 2016

Dit is de 8de blog van een serie. De eersten gemist? Lees ze hier

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 3
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email