Naslagwerk
Stoma apps

 

Op deze pagina hebben we apps (applicaties voor oa je telefoon) verzameld die handig kunnen zijn als je een stoma hebt. Kijk in de store van jouw mobiele telefoon (Android, apple, Windows etc) of hij voor jouw mobiele telefoon beschikbaar is.

Laatst aangepast op donderdag 26 november 2020 11:14
Lees meer...
 
Boeken

 

Boeken

Op de volgende pagina's vind je een verzameling boeken gerelateerd aan het onderwerp stoma. Indien je de boeken (waar mogelijk) besteld via Bol.com  steun je Stichting Stomaatje doordat er een klein deel naar ons toe gaat.

Laatst aangepast op donderdag 21 april 2022 17:58
Lees meer...
 
Woordenlijst

Op de volgende pagina's vind je een woordenlijst, een uitleg van moeilijkere woorden. Mis je een woord? laat het ons dan weten!

 

Laatst aangepast op woensdag 04 mei 2011 12:14
Lees meer...
 
Gezondheids apps

 

Op deze pagina hebben we apps (applicaties voor oa je telefoon) met betrekking tot gezondheid verzameld die handig kunnen zijn als je een stoma hebt. Kijk in de store van jouw mobiele telefoon (Android, apple, Windows etc) of hij voor jouw mobiele telefoon beschikbaar is.

Laatst aangepast op donderdag 26 november 2020 00:08
Lees meer...
 
Folders / nieuwsbrief

 

Folders / nieuwsbrieven

Op deze pagina's vind je allerlei folders en nieuwsbrieven met betrekking tot het onderwerp stoma en darmen & urinewegen die je aan kunt vragen of waarvan je (gratis) lid kunt worden.

Laatst aangepast op donderdag 26 mei 2022 10:53
Lees meer...
 
Toilet apps

 

Op deze pagina hebben we Nederlandse toilet apps (applicaties voor je telefoon) verzameld die bijvoorbeeld het vinden van een openbaar toilet makkelijker maakt. Kijk in de store van jouw mobiele telefoon (Android, apple, Windows etc) of hij voor jouw mobiele telefoon beschikbaar is.

Laatst aangepast op woensdag 25 november 2020 22:36
Lees meer...
 


Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email