Folders / nieuwsbrief
Inhoudsopgave
Folders / nieuwsbrief
Nieuwsbrieven van fabrikanten waarvan je (gratis) lid kunt worden:
Folders
Alle pagina's

 

Folders / nieuwsbrieven

Op deze pagina's vind je allerlei folders en nieuwsbrieven met betrekking tot het onderwerp stoma en darmen & urinewegen die je aan kunt vragen of waarvan je (gratis) lid kunt worden.

 

 


 

Nieuwsbrieven van fabrikanten waarvan je (gratis) lid kunt worden::

 

EuroTec:


Het EuroTec Magazine geeft u informatie over stomazorg en EuroTec. Het Magazine verschijnt een paar keer per jaar. U kunt het Magazine gratis aanvragen.

 Lees hier nummer 1 en nummer 2

 

Eakin:


Eakin & YOU, het nieuwe magazine voor & door stomadragers. Eens per kwartaal praten wij u bij over nieuwe producten en zoeken we de interactie op! Uw verhaal, feedback en ervaringen zijn essentieel voor ons. Samen ontwikkelen we de beste producten voor stomadragers. Schrijf u in via info@eakin.nl.

 

 

Welland Hecht:


Het Welland Hecht is een gratis magazine speciaal voor stomadragers. Benieuwd naar ervaringen van anderen? Geïnteresseerd in nieuwe producten? Of wilt u gratis proefmateriaal aanvragen? U vindt het allemaal in het Welland Hecht.
Vul uw gegevens in en ontvang twee keer per jaar gratis het magazine Welland Hecht.

 

 

 

 

 

Convatec Me+:

Het lifestyle programma me+ is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een stoma. U ontvangt regelmatig informatie, nieuwsitems en u ontvangt na aanmelding een welkomstgeschenk.

Meld u aan: https://stomaproefpakket.nl/meplus-aanmelden/

Wat kunt u van het me+ programma verwachten
• Advies om het verzorgen van de stoma met de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken
• Professionele ondersteuning wanneer u vragen heeft
• Gratis persoonlijke proefpakketten
• Als eerste informatie over nieuwe producten ontvangen
• Regelmatig een nieuwsbrief met interessante onderwerpen
• Attenties, voor uzelf

 

Coloplast magazine 'Samen Leven':


Meld u nu aan voor het gratis magazine 'Samen Leven' van Coloplast. Dit magazine ontvangt u na aanmelding twee keer per jaar per post en staat vol met ervaringsverhalen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van stoma- en continentiezorg. Ook wordt u op de hoogste gehouden van nieuwe en verbeterde producten. Vraag hier aan!
 

 

Leveranciers

Tegenwoordig krijgen ook steeds meer leveranciers hun eigen blad of magazine. Als je bij een leverancier je hulpmiddelen besteld, ontvang je deze automatisch.

Mathot Magazine:In het kwartaalblad het Mathot Magazine leest u onder anderen interessante interviews en rapportages met mensen uit de zorg en persoonlijke verhalen van Mathot klanten. Daarnaast wordt u op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en producten. Wilt u het Mathot Magazine ontvangen? Laat hier uw gegevens achter.

Lees op deze pagina het laatste nieuwe nummer van het magazine!

Vertel... (Magazine van MediReva):


Vertel… is een gratis kwartaalblad, speciaal voor de klanten van MediReva. Dit magazine staat bomvol boeiende en persoonlijke verhalen van klanten. Hoe gaan ze op een positieve manier om met hun ziekte/beperking? Maar ook verhalen over zaken waar ze hun kracht uit halen en waar ze plezier in vinden. Inspirerend, herkenbaar én echt.

Via deze link kun je het laatste magazine lezen.


 

Folders:

 

Hollister

Op de site van Hollister vind je veel informatie over het belang van een gezonde huid voor stomadragers en vertellen we je hoe de revolutionaire huidplak CeraPlus bijdraagt de peristomale huid gezond te houden. Ook heeft Hollister een groot aantal informatiebrochures beschikbaar, die je gratis kunt aanvragen of downloaden van de site. Zoals over voeding, zwangerschap en bevalling, sport en fitness etc. Klik hier als je ze online wilt bekijken of uit wilt printen.

Instructiefilmpjes

Op de site van Hollister is daarnaast een aantal instructiefilmpjes te vinden over het aanbrengen en verwijderen van stomamateriaal. Deze filmpjes kun je op de website bekijken.

 


 

Convatec

Klik hier voor meer informatie.

 

 

Welland

Welland boekje


Boekje 'Mama...'
Het krijgen van een stoma heeft een grote impact op het leven. Als een vader of moeder een stoma krijgt, is het belangrijk om ook de kinderen erbij te betrekken. Maar hoe vertelt u een kind wat een stoma is?
Welland heeft in samenwerking met het Tjongerschans Ziekenhuis Heerenveen het boekje 'Mama jij kunt niet meer uit je billen poepen hè' ontwikkeld. Met behulp van dit boekje kunt u samen met uw kind(eren) lezen wat onder andere een stoma is, hoe de periode er rondom de operatie uitziet en welke stomamaterialen er beschikbaar zijn.
Het boekje is gratis verkrijgbaar en kunt u hier aanvragen.

Mathot


De Mathot stomazorg folder kunt je als PDF online kunt bekijken: Folder Mathot

 

 

Welland

Welland heeft instructievideo's die je kunt bekijken op hun website:

 

 

MediReva

Medireva kenniscentrum
In het MediReva kenniscentrum laten ze je graag zien hoe je verschillende hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen optimaal kunt gebruiken. In de instructievideo’s tonen ze een aantal veelvoorkomende basishandelingen. Kenniscentrum MediReva

 

 

Coloplast

Het boekje 'Omgaan met een stoma, praktische adviezen' van Coloplast bevat korte, praktische tips en adviezen voor mensen met een stoma. Het geeft antwoord op veel voorkomende zaken waar iemand met een stoma tegenaan loopt. Onder meer over vakantie, voeding, kleding, verzorging van de stoma en weer aan het werk gaan. Vraag gratis aan!

Coloplast boekje omgaan met een stoma

 

 

 

Eakin

Eenvoudige instructie bij aanbrengen en verwijderen van de Eakin dot®. Kijk hier voor de gehele Pagina en filmpje

handleiding eakin dot

 

 

 

B. Braun

Be 1® is een opgevouwen stomazakje in een gesloten platte capsule. In plaats van een stomazakje op het lichaam zit er nu een ‘dekseltje’ wat de ontlasting en de geur ervan in het lichaam houdt. Dat betekent dus geen ontlasting in het stomazakje tegen het lichaam en geen geur/geluid van ontlasting of gas. Want wat er niet is kun je ook niet horen, voelen of ruiken. Download de brochure van Be 1® voor meer informatie.

B. Braun be1

  

 

Mediq

Als u klant bent bij Mediq ontvangt u twee steunbanden per jaar. Lees meer in deze folder.

 

mediq stomazorg steunbandage service op maat

 

 

 

 

Dansac

Bij Dansac hebben we een hart voor jou, je stoma én je huid! Daarom bieden we, naast een breed portfolio aan huidvriendelijke producten, ook een aantal informatieve brochures aan. We zijn ervan overtuigd dat “De verzorging thuis” je op weg kan helpen om te leren hoe je je stoma het beste verzorgt en hoe je stomamateriaal aanbrengt en verwijdert.

colostomafolder.png

Zit je toch nog met vragen na het doornemen van de brochure, of wil je graag onze producten proberen? Neem dan zeker contact met ons op via deze link

Neem voor vragen over producten contact op met Dansac NL. | Dansac NL

 

 

 

 

 

EuroTec

Het stomazakboekje van EuroTec biedt een brede keuze aan oplossingen om optimale zorg aan uw stoma te geven. In het stomazakboekje zijn alle producten overzichtelijk weergegeven per indicatie en aan de hand van veel voorkomende problemen. Ideaal naslagwerk voor stomadragers en professionals.

 

 

 

 

 

Sportief bewegenVia de website Sportzorg.nl kun je de folder "sportief bewegen met een stoma" downloaden. Hierin staan allerlei tips voor bewegen met een stoma. De folder is mede mogelijk gemaakt door Coloplast.

 


Via de website Sportzorg.nl is ook de folder "buikspieroefeningen bij een stoma" in PDF te downloaden.

 

 

De Stomavereniging

Bij de stomavereniging kun je verschillende informatieboekjes downloaden en ook een dvd met voorlichtingsfilm aanvragen. Kijk hier voor de beschikbare brochures, boekjes en dvd en voor meer informatie over hoe je ze kunt bestellen.

Maag lever darm stichting

Bij de Maag Lever Darm Stichting kun je veel verschillende soorten folders bestellen. Je kunt de folders ook gratis downloaden. Kijk hier voor alle folders.

 

Crohn & Colitis NL

 

 


De CCUVN geeft een aantal folders, brochures, dvd's, posters en boeken uit die je gratis of tegen een kleine vergoeding kunt bestellen. Klik hier voor de bestellijst.

Of bekijk hier de downloadpagina

 

 

 

Laatst aangepast op donderdag 26 mei 2022 10:53
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email