Gezondheids apps

 

Op deze pagina hebben we apps (applicaties voor oa je telefoon) met betrekking tot gezondheid verzameld die handig kunnen zijn als je een stoma hebt. Kijk in de store van jouw mobiele telefoon (Android, apple, Windows etc) of hij voor jouw mobiele telefoon beschikbaar is.

 

 

BuikBuddy

 

Wat? De BuikBuddy is ontwikkeld door MSD en is een hulpmiddel voor mensen met de chronische darmziekten de Ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met patiƫnten en de CCUVN.

Mogelijkheden? Naast een uitgebreid medisch dagboek waarin patiƫnten hun ziekteverloop kunnen monitoren en medicatieherinneringen kunnen instellen en de mogelijkheid notities te maken maken voor vragen die je op een later tijdstip nog aan je arts wilt stellen, bevat deze app ook een vertaalmodule voor de meest voorkomende klachten in een groot aantal talen en een toiletvoorrangskaartje van de CCUVN (Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland) dat ook in verschillende talen vertaald kan worden. De app heeft een toiletzoekfunctie zodat je makkelijk het dichtstbijzijnde toilet kan vinden.

Prijs? Gratis

Taal? Nederlands

 

 

 

 

MedApp (Medicijn wekker & pil herinnering & voorraadbeheer)

 

Wat? De gratis app voor alles wat met medicijngebruik te maken heeft.

Mogelijkheden? Met de medicijnwekkers krijg je herinneringen als je je medicijnen moet innemen, ook als je een ingewikkeld innameschema hebt. Met voorraadbeheer krijg je een seintje als je medicijnen bijna op zijn. Ook te gebruiken om je stomamateriaal in bij te houden.

Prijs? Gratis

Taal? Nederlands

 

 

 

Laatst aangepast op donderdag 26 november 2020 00:08
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email