2012-1

 

Ons forum heeft nu ook een applicatie voor je mobiele telefoon!

 

Steeds meer mensen hebben mobiel internet. Wij, als stichting die zich vooral via internet profileert, kunnen daar natuurlijk niet op achterlopen. En daarom presenteren we nu een extra service: twee verschillende applicaties die je kunt downloaden in de store (tegen een kleine vergoeding). Deze vergoeding gaat naar de makers van de app.

 

Wat is een app?

Dit is een stukje software dat je moet downloaden en op je smartphone installeert voordat je het kunt gebruiken. Deze software is specifiek voor het mobiele platform van de smartphone van de gebruiker geschreven. Als je bijvoorbeeld een iPhone hebt, kun je alleen de app uit de App-store van Apple installeren, en niet de apps uit de Android Market van Google of de Ovi-store van Nokia. En visa versa.

 

Waarom een app voor het Stomaforum?

Met deze app wordt ons forum geoptimaliseerd voor het gebruik op een klein scherm en surfen via mobiel internet, waardoor de gebruikservaring beter zal zijn. Alleen de content (inhoud) hoeft van het net gehaald te worden, de grafische elementen zijn al gedownload bij het installeren van de app. Daardoor kan de inhoudelijke informatie sneller getoond worden dan bij de gewone versie van ons forum. Dat is vooral handig bij diensten waarbij er een constante stroom van nieuwe informatie is, zoals ons forum.

 

Meer mogelijkheden

Er zijn mogelijkheden zoals meldingen (push notificaties) bij het ontvangen van een nieuw privébericht of een antwoord in een topic waarop je je hebt geabonneerd zonder dat je je op dat moment in het forum bevindt. Ten slotte kun je ons forum op je desktop plaatsen, waardoor je maar één vingerbeweging verwijderd bent van direct interactie.

 

Hoe ziet de app eruit?

 

Forumrunner

Voor de iPhone:

Android:

 

Tapatalk

Voor de ipad (links) en iPhone (rechts)

En voor de BlackBerry (links) en Android (rechts)

 

<-- Terug

 

Laatst aangepast op maandag 06 februari 2012 14:14
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email