Wat doen wij
Onze doelstellingen

 

 

Voorlichting en informatie

Het geven van voorlichting en informatie via onze diverse websites. We proberen op onze websites zo breed mogelijke informatie te verzamelen over het onderwerp stoma en alles wat daarbij komt kijken. De informatie laten we controleren door professionals zodat alle informatie die we overbrengen ook feitelijk juist en up-to-date is.

Laatst aangepast op woensdag 07 juni 2017 10:05
Lees meer...
 
Activiteiten

 

Het geven van voorlichting en informatie.
We doen ons uiterste best om de website Stomaatje.nl te blijven voorzien van nieuwe en actuele informatie. Wij komen aan onze informatie door middel van lidmaatschap bij diverse verenigingen, het aankopen van scripties, boeken en tijdschriften op het gebied van gezondheid, het gaan naar symposia en beurzen en door het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen middels Internet.

Laatst aangepast op woensdag 26 november 2014 15:34
Lees meer...
 
Stichting Stomaatje organiseert een zwemdag voor stomadragers

 

Kom ook naar de Stomaatje Zwemdag!

Sinds 2007 organiseert Stichting Stomaatje eenmaal per jaar een zwemdag voor stomadragers en hun directe omgeving. De stichting huurt een zwembad inclusief privé badmeester af, waar mensen met een stoma de privacy hebben om tussen familie, vrienden en lotgenoten de stap in het water te wagen. Zondagmiddag 17 Mei 2020 wordt de Stomaatje Zwemdag voor de 14de keer georganiseerd. We hebben het aanmeldingsformulier weer geopend

Laatst aangepast op donderdag 20 juni 2019 19:50
Lees meer...
 
Jaaroverzichten

Hier kun je onze jaaroverzichten van oprichting tot nu doorlezen in de vorm van een nieuwsbrief:

 

Laatst aangepast op zondag 16 juni 2019 16:56
Lees meer...
 
Wat wij doen

 

Op deze pagina kun je erachter komen wat we achter de schermen nu eigenlijk doen. Veel mensen zien alleen de website en ons forum, maar we hebben veel meer activiteiten en taken.

Laatst aangepast op zondag 15 mei 2016 10:12
Lees meer...
 
Agenda

 

Agenda

Hieronder vind je onze agenda. Belangrijke, leuke en relevante afspraken en activiteiten zullen we hier vermelden zodat je op de hoogte kunt blijven.

Laatst aangepast op donderdag 24 mei 2018 19:56
Lees meer...
 
Onze inkomsten en uitgaven

 

Op deze pagina kun je het financiële resultaat zien van dit jaar en het vorige jaar. Wij houden van transparantie en kunnen zien waar bijvoorbeeld je donatie heen is gegaan.

Laatst aangepast op donderdag 26 juli 2018 13:49
Lees meer...
 


Terug naar boven

twitter

Linkedinfacebook

Youtubeemail