Steun ons

 

Help je ook mee?

Een stoma "krijgen" is een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de directe omgeving. Zoals: de weg vooraf, de ziekte, de operatie, het veranderende lichaam, de littekens, het zakje op je buik, en hoe nu verder...

 

Non profit organisatie

Stichting Stomaatje is een non profit organisatie die zich niet alleen op stomadragers richt, maar ook op hun omgeving en de professionals. We bieden uitgebreide informatie van alle ins en outs rondom een stoma, lotgenotencontact en ontplooien nieuwe initiatieven die het dragen van een stoma draaglijker maken. We willen de ontbrekende schakel zijn tussen stomadrager (en achterban) en professional.

 

Steun jij ons ook?

Om de stichting te waarborgen en te kunnen laten groeien zoeken we mensen en bedrijven die ons willen steunen. In natura, financieel en met raad en daad. Zo kunnen we onze informatie uitbreiden, websites optimaliseren en nieuwe initiatieven ontplooien.

 

We hebben de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

 Word donateur en ontvang een poepje!

 

Word nu donateur van Stichting Stomaatje en ontvang de poepjes emoticon sleutelhanger!

 

Wij zijn op zoek naar donateurs! En hebben nu een leuke actie indien je ons steunt: een poepjes emoticon sleutelhanger! 

Laatst aangepast op donderdag 08 september 2016 12:00
Lees meer...
 
Word supporter!

 

Word supporter van Stichting Stomaatje


Wij doen mee met de SupportActie. Dit is initiatief van de Grote Clubactie, een loterij, waarmee wij fondsen kunnen werven. Door supporter van ons te worden, genereren we extra structurele inkomsten. Van de opbrengst gaat namelijk 80% rechtstreeks naar onze kas, oftewel €4,40 per verkocht lot! Daarnaast maakt u elk kwartaal kans op leuke prijzen.

Laatst aangepast op woensdag 11 april 2012 19:28
Lees meer...
 
Sponsorkliks

Op deze pagina staan links naar verschillende soorten websites. Koop je iets, vraag je iets aan of doe je mee aan een prijsvraag, dan steun je daarmee Stichting Stomaatje! Van elke aankoop of aanvraag gaat er een klein deel naar onze stichting. Een hele gemakkelijke manier dus om ons te steunen, zeker als hier toevallig je favoriete website tussen staat!

 

Laatst aangepast op zondag 24 juni 2018 19:29
Lees meer...
 
Download onze flyers

 

Print onze flyers uit en leg deze bijvoorbeeld bij je (huis)arts in de wachtkamer of deel ze uit aan anderen. Klik op de afbeelding voor een PDF bestand.

Laatst aangepast op woensdag 08 april 2020 20:12
Lees meer...
 
Vrienden van Stomaatje

Hier zie je de mensen die dit jaar een donatie of gift aan Stichting Stomaatje hebben gedaan en toestemming hebben gegeven om op deze lijst te staan. Bedankt! Ook aan de personen die niet op deze lijst staan. Mede door jullie steun kunnen we blijven bestaan!!

Laatst aangepast op dinsdag 02 juni 2020 10:48
Lees meer...
 
Word sponsor

 

Wij zoeken bedrijven en organisaties die Stichting Stomaatje willen sponsoren. Met sponsors bedoelen we mensen, bedrijven of organisaties die een bepaald bedrag per jaar of een dienst in natura aan ons willen sponsoren. Sponsoring kenmerkt zich door het doen van een 'tegenprestatie', bijvoorbeeld een naamsvermelding op de website.

Al zeggen wij liever: we willen niet dat u sponsort, maar investeert in de toekomst van de stomadrager!

Laatst aangepast op woensdag 01 januari 2020 16:41
Lees meer...
 
Geef een gift of steun een specifiek project

 

Geef een gift

Met iedere gift, hoe klein ook, help je mee aan het voortbestaan van Stichting Stomaatje.

 

  • Bij giften vanaf 25 euro krijg je regelmatig een nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwtjes met betrekking tot de website, het forum en de stichting.
  • Ook kom je bij een gift vanaf 25 euro in de lijst van vrienden te staan.
  • Schenk je een gift van 100 euro of hoger dan krijg je van ons het boek "Relatie en seksualiteit met een stoma" thuisgestuurd.
Laatst aangepast op zondag 15 mei 2016 09:54
Lees meer...
 
Bestelpagina

 

Op deze pagina zie je de producten die je via onze website kunt bestellen. Folders, flyers en onze poster. Of een Shadow Buddy die we vanuit Amerika hebben geïmporteerd en de handpop vanuit Engeland.

Lees meer...

Laatst aangepast op donderdag 26 april 2012 13:10
 
Start een actie!

Start een actie!

Wil je Stichting Stomaatje steunen? Dit kan via verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een donatie te geven, vrijwilliger te worden, maar ook door zelf een actie te starten! Via Geef Samen kun je dit heel gemakkelijk doen.

Laatst aangepast op maandag 24 september 2018 18:36
Lees meer...
 


Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email