Steun ons

 

Help je ook mee?

Een stoma "krijgen" is een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor de directe omgeving. Zoals: de weg vooraf, de ziekte, de operatie, het veranderende lichaam, de littekens, het zakje op je buik, en hoe nu verder...

 

Non profit organisatie

Stichting Stomaatje is een non profit organisatie die zich niet alleen op stomadragers richt, maar ook op hun omgeving en de professionals. We bieden uitgebreide informatie van alle ins en outs rondom een stoma, lotgenotencontact en ontplooien nieuwe initiatieven die het dragen van een stoma draaglijker maken. We willen de ontbrekende schakel zijn tussen stomadrager (en achterban) en professional.

 

Steun jij ons ook?

Om de stichting te waarborgen en te kunnen laten groeien zoeken we mensen en bedrijven die ons willen steunen. In natura, financieel en met raad en daad. Zo kunnen we onze informatie uitbreiden, websites optimaliseren en nieuwe initiatieven ontplooien.

 

We hebben de verschillende mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

 VriendenLoterij

 

Wist je dat Stichting Stomaatje samenwerkt met de VriendenLoterij?
De VriendenLoterij helpt ons bij het realiseren van onze doelen en projecten. Elke kwartaal ontvangen wij inkomsten vanuit de loten die voor Stichting Stomaatje meespelen in de VriendenLoterij. 

Laatst aangepast op zondag 15 mei 2022 20:54
Lees meer...
 
Word sponsor

 

Wij zoeken bedrijven en organisaties die Stichting Stomaatje willen sponsoren. Met sponsors bedoelen we mensen, bedrijven of organisaties die een bepaald bedrag per jaar of een dienst in natura aan ons willen sponsoren. Sponsoring kenmerkt zich door het doen van een 'tegenprestatie', bijvoorbeeld een naamsvermelding op de website.

Al zeggen wij liever: we willen niet dat u sponsort, maar investeert in de toekomst van de stomadrager!

Laatst aangepast op dinsdag 09 november 2021 17:22
Lees meer...
 
Geef een gift of steun een specifiek project

 

Geef een gift

Met iedere gift, hoe klein ook, help je mee aan het voortbestaan van Stichting Stomaatje.

 

Laatst aangepast op donderdag 03 september 2020 19:09
Lees meer...
 
Bestelpagina

 

Op deze pagina zie je de producten die je via onze website kunt bestellen. Folders, flyers en onze poster. Of een Shadow Buddy die we vanuit Amerika hebben geïmporteerd en de knuffel van Stomaatje.

Lees meer...

Laatst aangepast op dinsdag 06 juli 2021 10:43
 
Start een actie!

Start een actie!

Wil je Stichting Stomaatje steunen? Dit kan via verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een donatie te geven, vrijwilliger te worden, maar ook door zelf een actie te starten! Via Geef Samen kun je dit heel gemakkelijk doen of open je eigen online collectebus voor Stomaatje.

Laatst aangepast op dinsdag 25 augustus 2020 14:54
Lees meer...
 
Word donateur en ontvang een lifesaver!

 

Word nu donateur van Stichting Stomaatje en ontvang de Stomaatje lifesaver sleutelhanger!

 

Wij zijn op zoek naar donateurs! En hebben nu een leuke actie indien je ons steunt: een Stomaatje lifesaver sleutelhanger! 

Laatst aangepast op vrijdag 02 oktober 2020 20:58
Lees meer...
 
Word supporter!

 

Word supporter van Stichting Stomaatje

 

Wij doen mee met de SupportActie. Dit is initiatief van de Grote Clubactie, een loterij, waarmee wij fondsen kunnen werven. Door supporter van ons te worden, genereren we extra structurele inkomsten. Van de opbrengst gaat namelijk 80% rechtstreeks naar onze kas, oftewel €4,40 per verkocht lot! Daarnaast maakt u elk kwartaal kans op leuke prijzen.

Laatst aangepast op dinsdag 26 april 2022 12:16
Lees meer...
 
Sponsorkliks

Op deze pagina staan links naar verschillende soorten websites. Koop je iets, vraag je iets aan of doe je mee aan een prijsvraag, dan steun je daarmee Stichting Stomaatje! Van elke aankoop of aanvraag gaat er een klein deel naar onze stichting. Een hele gemakkelijke manier dus om ons te steunen, zeker als hier toevallig je favoriete website tussen staat!

 

Laatst aangepast op maandag 25 januari 2021 22:15
Lees meer...
 
Download onze flyers

 

Print onze flyers uit en leg deze bijvoorbeeld bij je (huis)arts in de wachtkamer of deel ze uit aan anderen. Klik op de afbeelding voor een PDF bestand.

Laatst aangepast op dinsdag 07 juni 2022 14:03
Lees meer...
 
Vrienden van Stomaatje

Hier zie je de mensen die dit jaar een donatie of gift aan Stichting Stomaatje hebben gedaan en toestemming hebben gegeven om op deze lijst te staan. Bedankt! Ook aan de personen die niet op deze lijst staan. Mede door jullie steun kunnen we blijven bestaan!!

Laatst aangepast op dinsdag 03 mei 2022 16:39
Lees meer...
 


Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email