Start een actie!
Inhoudsopgave
Start een actie!
Open een online collectebus
De eerste actie
Actie Piet fietst
Flessenactie Timo
Alle pagina's

Start een actie!

Wil je Stichting Stomaatje steunen? Dit kan via verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een donatie te geven, vrijwilliger te worden, maar ook door zelf een actie te starten! Via Geef Samen kun je dit heel gemakkelijk doen of open je eigen online collectebus voor Stomaatje.

Stel, je doet mee aan een marathon of een andere sportieve activiteit. Of je organiseert een feest voor je verjaardag of bruiloft. Breng heel je achterban op de hoogte van je plan en vraag hen jou te sponsoren voor deze activiteit. Een ludieke manier om in beweging te komen voor Stichting Stomaatje. Dus gebruik je creativiteit en start voor Stichting Stomaatje een actie!

 

 

Mail Ons!

Indien je met het idee speelt om een actie te starten, mail ons dan. Wij zullen contact met je opnemen en je helpen een actiepagina te starten op Geef Samen. Ook kunnen wij aandacht aan je actie besteden op onze website, forum en de nieuwsbrief. Daarnaast willen wij de mensen die een geslaagde actie voor ons hebben opgezet natuurlijk bedanken!

 

 


 

 

Open gratis een online collectebus voor Stomaatje!

Online en dus digitaal collecteren is eenvoudig. Met één bericht naar je vrienden haal jij veilig en snel geld op. Start nu jouw online collecte via onze partner Geef.nl.

 

 

 


 

De eerste actie

De eerste die een actie voor ons startte was Margriet. Een spontaan ontstaan idee, maar wel de basis voor het starten van een actie en voor deze pagina op de website. Wij zijn haar daar heel dankbaar voor! Margriet liep de Nijmeegse vierdaagse en de gelopen kilometers droeg ze aan ons op. In totaal is er door haar 675 euro opgehaald. 90% van haar streefbedrag. We hebben gezorgd voor 4 T-shirts met ons logo, een persbericht gestuurd naar plaatselijke media, er aandacht aan besteed op onze website, forum en onze social media. Zelf heeft ze haar kennissenkring aangemoedigd, een blog bijgehouden over het trainen voor de vierdaagse en flyers gemaakt.

 

 

 


 

Actie Piet fietst

Piet is de tweede persoon die een actie voor ons startte via Geef samen. Hij was zelf erg enthousiast en vindingrijk waardoor we hem alleen af en toe tips hoefden te geven. Wij hebben gezorgd voor een persbericht en aandacht op onze website, social media en nieuwsbrief. En we zelfs bij hem op bezoek geweest om hem te filmen. Zelf zorgde hij ook voor media aandacht en kwam zelfs bij Radio Rijnmond in de uitzending!

 

 

 

 


 

 

Flessenactie Timo

Deze actie werd niet gestart via Geef Samen, wat hierbij niet handig was. Dus ook op de simpele 'ouderwetse' manier kan een actie worden gestart!

Inmiddels heeft Timo al meer dan 100 euro opgehaald, dat zijn een heleboel winkelkarren met flessen!

 

 

 

Laatst aangepast op dinsdag 25 augustus 2020 14:54
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email