Sponsorkliks

Op deze pagina staan links naar verschillende soorten websites. Koop je iets, vraag je iets aan of doe je mee aan een prijsvraag, dan steun je daarmee Stichting Stomaatje! Van elke aankoop of aanvraag gaat er een klein deel naar onze stichting. Een hele gemakkelijke manier dus om ons te steunen, zeker als hier toevallig je favoriete website tussen staat!

 

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen Bol.com (tip)
Bol.com is een webwinkel waar je van alles kunt kopen. Nederlandse boeken, Engelse boeken, cd's, dvd's, games, notebooks en pc accessoires, Camera's, tv's en telefoons.
Bonprix
Met meer dan 16,000 producten waaronder kleding voor haar, voor hem en voor kinderen, maar ook lingerie, schoenen, meubels, interieur, sport en zwemkleding bedient bonprix meer dan 14 miljoen klanten in Europa - en maakt het fashion beschikbaar voor iedereen!!
Inkclub.com
Bij Inkclub kun je, je raad het al, Inktpatronen en lasertoner voor je printer kopen. Van originele merken, maar ook van inkclubs eigen merk. Ook fotopapier en speciale papiersoorten zoals magneetpapier, tatoeagepapier, transferpapier, visitekaartjes, canvaspapier enz. zijn verkrijgbaar.
Roompot
biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk, zowel aan de kust als in het bos.
Yves Rocher
Bij Yves Rocher kun je allerlei verzorgingsproducten kopen. van parfum tot zonnebrandcrème. Ook je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

 


EuroFlorist biedt haar particuliere en zakelijke klanten de mogelijkheid om eenvoudig, snel en kosteneffectief bloemen te sturen naar iedere gewenste bestemming ter wereld.Via EuroFlorist is het mogelijk om bestelde bloemen dezelfde dag nog te laten bezorgen, waar dan ook ter wereld.

 

WW (voorheen Weightwatchers Weightwatchers
Weight Watchers introduceert het nieuwe ProPoints Plan: het meest efficiënte en flexibele voedingsprogramma ooit!
Laatst aangepast op maandag 25 januari 2021 22:15
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email