Bestelpagina
Inhoudsopgave
Bestelpagina
Stoffen pop
Handpop
Knuffel (kussen) poepje emoticon
Koeltasje
Folders en flyers
Bestelvoorwaarden
Alle pagina's
Pin It

 

Op deze pagina zie je de producten die je via onze website kunt bestellen. Folders, flyers en onze poster. Een Shadow Buddy die we vanuit Amerika hebben geïmporteerd en de handpop vanuit Engeland. En een koeltasje voor je stomamateriaal.

 

Bestelformulier

Vul het bestelformulier in en wij laten weten hoe je kunt betalen. Zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven, sturen we je het bestelde artikel op. Indien je meerdere producten tegelijk besteld, worden de verzendkosten natuurlijk samengevoegd.

 

Antwoordnummer

Indien je als ziekenhuis het antwoordnummer doorgeeft, verzenden we de flyers gratis toe!

 

 


 

 

Stoffen pop, Shadow buddies

Pop met stoma

Pop met dubbelloops stoma

Pop met urinekatheter

Pop met port-a-cath

Pop met tracheostoma

 

 

Stoffen pop van De Shadowbuddies (uit Amerika geïmporteerd). Inclusief een mini stomazakje, verschillende uitvoeringen van huidskleur, haar en jasje. Ongeveer 35 cm lengte. Er zijn 4 verschillende huidskleuren zoals je op de afbeelding kunt zien (e-mail voor welke er voorradig zijn). Alle poppen hebben een ander jasje aan, dat is een verrassing!

€ 17,95 (Per stuk in doosje. Komen nog pakketkosten en verpakkingsmateriaal bij)

Bestel

 

 

 

Operatiesetje met schoentjes, wit operatieshirt, rokje, mondkapje en muts (exclusief het jasje, foto onder zit er allemaal in). Extra te bestellen bij iedere pop voor € 8,95.

Bestel

 

 


 

Handpop, Gastronauts

Van links naar rechts: Max, Sally, Simon en Lucy.

 

Met voedingsstoma: Tamara en Rik

 

 

Handpop geïmporteerd uit Engeland via The bowelmovement. Inclusief een stoma en mini stomazakje onder een gekleurde stoffen band. Verschillende uitvoeringen van huidskleur, haar en kleding. Ongeveer 35 cm lengte. Geef de naam op bij bijzonderheden (e-mail voor welke er voorradig zijn).

 

€ 17,95 (Per stuk in doosje. Komen nog pakketkosten en verpakkingsmateriaal bij)

 

Bestel

 

 


 

 

 

Knuffel (kussen) poepje emoticon

 

 

Knuffel (kussen) van de emoticon poepje, geïmporteerd. Ongeveer 33 bij 36 cm lengte.

 

€ 11,95 (Per stuk in doosje. Komen nog pakketkosten en verpakkingsmateriaal bij)

 

Bestel

 


 

Koeltasje om je stomamateriaal koel te bewaren

 

Deze koeltas is door Stichting Stomaatje getest en uitermate geschikt bevonden om stomamateriaal koel in te bewaren. Bijvoorbeeld voor in je strandtas, of op de camping, wanneer de temperaturen hoog kunnen zijn. Het houdt het materiaal voor minstens 45 uur koel - zelfs bij een buitentemperatuur van 38°C.

De koeltas wordt geactiveerd door onderdompeling in water. De kristallen die zich in de wand van de koeltas bevinden zwellen op tot een gel. Je stomamateriaal wordt nu in de koeltas gedaan en door een langzaam verdampingsproces wordt de lage temperatuur voor lange tijd vastgehouden en blijft je stomamateriaal goed van kwaliteit.

 

"Hallo stichting stomaatje,

Hierbij laat ik jullie weten dat ik heel erg blij ben met het koeltasje dat ik heb besteld bij jullie! Ik heb een urinestoma en mijn stomazakjes gaan er dubbelgevouwen heel goed in. Ik gebruik het nu een week in de camper en het is nog steeds koel! Fantastisch! Veel fijner dan koelelementen! Hartelijk dank voor de tip! Ik raad het iedereen aan!

Groeten"

 

 

 (In het bestelformulier staan alleen de kleuren die op dit moment aanwezig zijn).

€ 35,00 (Per stuk incl. verzendkosten)

 

Bestel

 


 

Flyers

 

Bekijk hier welke flyers je kent bestellen. Ze zijn hier ook zelf uit te printen. geef op het bestelformulier aan welke flyer(s) je wilt ontvangen.

 

Ook kun je een poster bestellen:

 

Poster

De poster van Stomaatje, A3 formaat. € 1,00 exclusief verzendkosten.

 

Bestel

 


 

Bestelvoorwaarden

 

Door je bestelling geef je te kennen dat je met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.  

Alle op de servicepagina genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld of per e-mail overeengekomen.

De prijzen zijn onder voorbehoud van druk en type fouten en gelden voor 2017.

Voor verzending naar het buitenland gelden afwijkende verzendtarieven.

Bij een bestelling via ons bestelformulier ontvang je een bevestigings e-mail met daarbij een factuur op het door jou opgegeven e-mailadres, waarna je tot betaling over kunt gaan.

De bestelling wordt pas in orde gemaakt nadat de betaling binnen is.

Betaling geschiedt via bankoverschrijving d.m.v. vooruitbetaling.

Bestellingen waarvan de betaling binnen 14 dagen niet binnen is zullen, na schriftelijke bevestiging naar het door u opgegeven e-mailadres, worden geannuleerd.  

Ons streven is om binnen 2 weken gerekend na ontvangst van betaling de bestelling naar je toe te sturen. De levertijd is geheel vrijblijvend en een streefperiode, we behouden ons het recht dat een bestelling door overmacht* langer kan duren. Lukt dit om wat voor reden dan ook niet, dan krijg je hiervan zo spoedig mogelijk bericht. Indien het betreffende product niet meer leverbaar is zullen we je hiervan ook zo snel mogelijk op de hoogte stellen.  

* Onder overmacht wordt in het algemeen verstaan: alle onvoorziene omstandigheden ten gevolge waarvan nakoming redelijkerwijs niet van ons gevergd kan worden. Overmacht is ook aanwezig indien een toeleverancier ons niet of niet tijdig de benodigde materialen levert.  

Aflevering zal plaatsvinden door TNT post op het door jou aangegeven adres. 

De verzending gebeurt voor risico van de koper. Stichting Stomaatje draagt zorg voor een veilige verpakking maar is niet aansprakelijk voor vertraging, schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzending door TNT post. Je kunt je bestelling daarom ook verzekerd laten verzenden.  

De artikelen kunnen alleen in overleg worden geretourneerd. Klachten dienen binnen 48 uur na levering schriftelijk (e-mail) aan ons kenbaar te worden gemaakt, met een duidelijke omschrijving van de klacht. Na het verstrijken van deze termijn wordt er aangenomen dat de goederen in goede staat zijn ontvangen.

Wij doen ons uiterste best een goed product te leveren, doch zijn niet aansprakelijk voor enigerlei schade in welke vorm dan ook, die het gevolg zou kunnen zijn van gebruik of de ongeschiktheid van het door ons geleverde product.  

Stichting Stomaatje behoudt zich het recht om de leveringsvoorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.  

Op deze overeenkomst is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement van de vestigingsplaats van de Stichting Stomaatje. Partijen zullen zich eerst tot het uiterste inspannen om tot een oplossing te komen, alvorens naar de rechter te gaan.

 

Pin It
Laatst aangepast op donderdag 14 februari 2019 14:47
 
Terug naar boven

twitter

Linkedinfacebook

Youtubeemail