Word donateur en ontvang een lifesaver!

 

Word nu donateur van Stichting Stomaatje en ontvang de Stomaatje lifesaver sleutelhanger!

 

Wij zijn op zoek naar donateurs! En hebben nu een leuke actie indien je ons steunt: een Stomaatje lifesaver sleutelhanger! 

 

Lotgenotencontact en laagdrempelige informatievoorziening

Een stoma is een ingrijpende gebeurtenis in iemands leven. De ziekte, de operatie en het veranderde lichaam met littekens en een zakje op de buik. Met een klein clubje enthousiaste vrijwilligers zorgen wij dat (nieuwe) stomadragers aan goede up-to-date informatie kunnen komen, op een laagdrempelige manier. Zorgen voor lotgenotencontact en het ontplooien van initiatieven die hier in Nederland nog door stomadragers worden gemist, zoals Design your stoma en Stomaatjes gezocht. Boeken uitgeven over alle belangrijke onderwerpen waarmee een stomadrager in aanmerking kan komen. Maar ook de media opzoeken en actualiteiten aankaarten zoals met onze website Stomamateriaal over en Eliene’s blogs.

 

Mensen helpen

Dit allemaal in onze vrije tijd, naast onze banen en andere bezigheden. We doen dit met ons hart. Met heel veel liefde is Stomaatje ooit opgestart door een stomadraagster, nooit met de bedoeling dat het zo groot zou worden. Het was de opzet om mensen te kunnen helpen, en we werken nog steeds met diezelfde insteek. Misschien is dat wel onze kracht, dat we de stichting nooit met een vooropgezet plan hebben opgestart. Het ging per ongeluk, en daaruit ontstaan misschien wel de mooiste dingen.

 

Donateurs zijn goud waard

Om de stichting te waarborgen en niet afhankelijk te worden van één grote sponsor zijn we op zoek naar donateurs, naar jou! Wat wij van een donateur ontvangen is veel meer waard dan die 12 euro per jaar: verbondenheid en persoonlijke betrokkenheid. Je geeft hiermee aan dat je vindt dat we goed werk doen en dat de stichting en de bijbehorende websites ook voor de stomadragers na jou mogelijk moeten blijven. Zodat ook zij van onze faciliteiten gebruik kunnen maken als informatievoorziening en lotgenotencontact. Jouw donateurschap is dus goud waard, omdat we daarmee een enorme bevestiging krijgen in wat we doen. Het geeft ons een boost om door te gaan, te weten dat we op de goede weg zitten. Het geeft ons bestaansrecht.

 

Help je ons ook mee?

Zou jij donateur van ons willen worden voor 12 euro per jaar? 

Je ontvangt alleen een lifesaver sleutelhanger indien je via automatische machtiging donateur wordt.

 

Wat krijg je bij een bedrag van 12 euro:

  • Als je onze donateur bent, kom je in de lijst van vrienden te staan.
  • Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Dan melden we je daar gelijk voor aan! Met daarin de laatste nieuwtjes met betrekking tot de activiteiten van de stichting.
  • Korting op onze activiteiten zoals onze zwemdag waarbij we een zwembad afhuren en onze andere uitjes.

 

Wat krijg je bij een bedrag van 24 euro:

 

 

Wat krijg je bij een bedrag van 50 euro of meer:

 

 

Word ook donateur! Klik hier

 

Laatst aangepast op vrijdag 02 oktober 2020 20:58
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email