Donatiekadobon

 

 

Een origineel kado is de donatiekadobon. Voor 12,- euro geef je een kadobon waarmee je iemand een jaar lang donateur van Stichting Stomaatje maakt.

 

 

Wat wij doen

Wat in 2004 begon als een simpele pagina vol reclame en zonder eigen domeinnaam, is inmiddels uitgegroeid tot een goed lopende stichting met nog vele ideeën op stapel. Stichting Stomaatje wil alle ins & outs rond stoma’s openhartig en positief bespreekbaar maken. De stichting wil de ontbrekende schakel zijn tussen stomadrager (en achterban) en professional.

 

Geef een donatiekadobon!


Informatievoorziening, lotgenotencontact, nieuwe initiatieven ontwikkelen en het onderwerp stoma bekender maken bij het brede publiek. Om deze pijlers uit te kunnen voeren zoeken we donateurs. Mensen die ons willen steunen omdat ze achter het werk van Stichting Stomaatje staan. Met uw hulp kunnen we bijvoorbeeld onze informatie op de diverse websites aanvullen en up-to-date houden, nieuwe websites en andere projecten ontwikkelen en ons initiatief Design your stoma uitbreiden. 

 

 

Met de donatiekadobon geef je ook:

  • Als je onze donateur bent, kom je in de lijst van vrienden te staan.
  • Onze nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwtjes met betrekking tot de website, het forum en de stichting.
  • Je mag gratis mee zwemmen met ons jaarlijkse uitje waarbij we een zwembad afhuren, en gasten meenemen met flinke korting.
  • Krijgt korting bij onze andere uitjes die we organiseren.
  • En je krijgt 10% korting op de bestelpagina.

 

 

Formulier invullen

Na het invullen van dit formulier krijg jij of de ontvanger van de kadobon (zelf aan te geven op het formulier) per e-mail (in PDF vorm) een donatiekadobon met zelfgekozen persoonlijke tekst erop. Zodra de betaling is voldaan wordt de kadobon verzonden.

 

 

Laatst aangepast op maandag 19 mei 2014 14:50
 
Terug naar boven

twitter

Linkedinfacebook

Youtubeemail