Geef een gift of steun een specifiek project
Pin It

 

Geef een gift

Met iedere gift, hoe klein ook, help je mee aan het voortbestaan van Stichting Stomaatje.

 

  • Bij giften vanaf 25 euro krijg je regelmatig een nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwtjes met betrekking tot de website, het forum en de stichting.
  • Ook kom je bij een gift vanaf 25 euro in de lijst van vrienden te staan.
  • Schenk je een gift van 100 euro of hoger dan krijg je van ons het boek "Relatie en seksualiteit met een stoma" thuisgestuurd.

 

Maak je gift over op bankrekening NL69 RABO 0118.5775.30 o.v.v. Stichting Stomaatje te Bergambacht, gift.
Indien je meer dan 25 euro geeft en de nieuwsbrief wilt ontvangen, vermeld er dan je e-mailadres bij. Doe dit ook indien je meer dan 100 euro schenkt.

Je kunt ook online geven

 

Steun een specifiek project

Wil je weten waar we je gift aan besteden? Steun dan een specifiek project! Als je aangeeft dat je een specifiek projecten wilt steunen, zorgen wij in overleg met jou dat je gift in het goede potje terecht komt.

Natuurlijk word je op de hoogte gehouden. Een project steunen kan al vanaf 25 euro. Je ontvangt ook voor een jaar onze nieuwsbrief. Dit is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Stuur ons een email voor meer informatie.

 

Schenk met belastingvoordeel

Stichting Stomaatje is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze status brengt met zich mee dat: Stichting Stomaatje geen schenkings- en /of successierecht hoeft te betalen over de ontvangen schenkingen. Giften aan Stichting Stomaatje voor jou aftrekbaar zijn voor de inkomsten - of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels). Deze fiscale voordelen golden voor veel instellingen al jaren, maar zijn vanaf 1 januari 2008 alleen van toepassing op instellingen die per die datum over een formele ANBI-status beschikken. kijk hier voor meer informatie.

 

 
 

 

Pin It
Laatst aangepast op zondag 15 mei 2016 09:54
 
Terug naar boven

twitter

Linkedinfacebook

Youtubeemail