Geef een gift of steun een specifiek project

 

Geef een gift

Met iedere gift, hoe klein ook, help je mee aan het voortbestaan van Stichting Stomaatje.

 

 

Maak je gift over op bankrekening NL69 RABO 0118.5775.30 o.v.v. Stichting Stomaatje te Bergambacht, gift.
Indien je gebruik wil maken van onderstaande opties dan is het slim om ons te mailen of info toe te voegen aan je betaling zoals emailadres. 

Je kunt ook online geven

 

Wat krijg je bij een bedrag van 12 euro:

  • Als je onze donateur bent, kom je in de lijst van vrienden te staan.
  • Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Dan melden we je daar gelijk voor aan! Met daarin de laatste nieuwtjes met betrekking tot de activiteiten van de stichting.
  • Korting op onze activiteiten zoals onze zwemdag waarbij we een zwembad afhuren en onze andere uitjes.

 

Wat krijg je bij een bedrag van 24 euro:

 

Wat krijg je bij een bedrag van 50 euro of meer:

 

 

Steun een specifiek project

Wil je weten waar we je gift aan besteden? Steun dan een specifiek project! Als je aangeeft dat je een specifiek projecten wilt steunen, zorgen wij in overleg met jou dat je gift in het goede potje terecht komt.

Denk bijvoorbeeld aan projecten zoals activiteiten, zwemdag, Design Your Stoma, websites, wereld stomadag activiteit, scholing/gastlessen enz.

 

Als je dat wenst word je op de hoogte gehouden over het betreffende project en wat er met je geld is gedaan. Door lid te worden van onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle activiteiten van Stomaatje.

 

 

Schenk met belastingvoordeel

Stichting Stomaatje is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze status brengt met zich mee dat: Stichting Stomaatje geen schenkings- en /of successierecht hoeft te betalen over de ontvangen schenkingen. Giften aan Stichting Stomaatje voor jou aftrekbaar zijn voor de inkomsten - of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels). kijk hier voor meer informatie.

 

 
 

 

Laatst aangepast op donderdag 03 september 2020 19:09
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email