Wat doen wij
Onze doelstellingen

 

 

Voorlichting en informatie

Het geven van voorlichting en informatie via onze diverse websites. We proberen op onze websites zo breed mogelijke informatie te verzamelen over het onderwerp stoma en alles wat daarbij komt kijken. De informatie laten we controleren door professionals zodat alle informatie die we overbrengen ook feitelijk juist en up-to-date is.

Laatst aangepast op woensdag 07 juni 2017 10:05
Lees meer...
 
Activiteiten

 

Het geven van voorlichting en informatie.
We doen ons uiterste best om de website Stomaatje.nl te blijven voorzien van nieuwe en actuele informatie. Wij komen aan onze informatie door middel van lidmaatschap bij diverse verenigingen, het aankopen van scripties, boeken en tijdschriften op het gebied van gezondheid, het gaan naar symposia en beurzen en door het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen middels Internet.

Laatst aangepast op woensdag 26 november 2014 15:34
Lees meer...
 
Onze inkomsten en uitgaven

 

Op deze pagina kun je het financiƫle resultaat zien van dit jaar en het vorige jaar. Wij houden van transparantie en kunnen zien waar bijvoorbeeld je donatie heen is gegaan.

Laatst aangepast op donderdag 30 juni 2022 08:55
Lees meer...
 
Wat wij doen

 

Op deze pagina kun je erachter komen wat we achter de schermen nu eigenlijk doen. Veel mensen zien alleen de website en ons forum, maar we hebben veel meer activiteiten en taken.

Laatst aangepast op zondag 15 mei 2016 10:12
Lees meer...
 
Agenda

 

Agenda

Hieronder vind je onze agenda. Belangrijke, leuke en relevante afspraken en activiteiten zullen we hier vermelden zodat je op de hoogte kunt blijven.

Laatst aangepast op dinsdag 06 juli 2021 16:47
Lees meer...
 
Jaaroverzichten

Hier kun je onze jaaroverzichten van oprichting tot nu doorlezen in de vorm van een nieuwsbrief:

 

Laatst aangepast op donderdag 30 juni 2022 08:37
Lees meer...
 


Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email