Lancering NoSmelly cover: ruim 54% van de stomadragers is onzeker over geurtjes

 

“Whoooeeh jeej “ dat was de spontane reactie van Michelle toen ze vernam dat haar slogan de winnende was voor het nieuwe product dat Stichting Stomaatje in haar webshop Design Your Stoma heeft gelanceerd. Een maatwerk stomahoes van een geurabsorberend textiel, gemaakt van een stof die de geur vasthoudt en pas loslaat in de wasmachine, waardoor je niets meer ruikt!

  

 

Jubileumjaar

Stichting Stomaatje bestaat 15 jaar. Door de rare tijd waarin we zitten, heeft het bestuur besloten deze mijlpaal niet argeloos voorbij te laten gaan en een jaar lang feest te vieren. Geen live-event maar maandelijks een cadeau, actie of lancering van iets nieuws.

 

No Smelly on my lovely belly

Onze achterban werd uitgedaagd een slogan te bedenken voor een nieuw product dat we in de markt gaan zetten: de NoSmelly cover! Er werd door het bestuur een voorselectie gemaakt en alle volgers mochten stemmen. En het werd… No Smelly on my lovely belly! Michelle won hiermee een geheel op maat gemaakte NoSmelly cover en we gebruiken uiteraard de geweldige slogan.

 

Geurtjes

Geurtjes is wel iets dat bij stomadragers speelt. Niet vreemd aangezien normaal onze uitgang wat verder van onze neus vandaan zit. Er is een grote groep stomadragers die onzeker zijn over eventuele geurtjes. Ruiken mensen me niet? Oef wat stinkt het hier, ben ik dat of zijn ze aan het baggeren of gieren? Daarnaast kun je jezelf ook ruiken door diverse oorzaken als bijvoorbeeld een snel uitgewerkt filter, een infectie of medicatie. Niet fijn!

 

Bijna 26% heeft last van geurtjes

We hebben een poll gehouden op onze besloten Facebookgroep die 329 mensen invulden. En wat blijkt? Bijna 26% van de stomadragers heeft last van geurtjes door hun stomazak heen. Ruim 54% heeft niet of niet veel last van geurtjes, maar is hier wel enorm onzeker over en voelt zich hierdoor beperkt. Dat zijn hele hoge cijfers!

 

Geurabsorberend

Onze NoSmelly cover die we in samenwerking met Happy Workwear hebben ontwikkeld kan hierbij helpen. De geurabsorberende stof neemt eventuele geurtjes op en laat ze pas vrij in de wasmachine. De geurabsorberende werking houdt ongeveer 16 uur aan. Na een wasbeurt is de NoSmelly cover weer fris en kan hij weer opnieuw worden gedragen!

 

Voor elk soort stoma of urinezak

We maken de hoezen op maat, dus elk formaat is mogelijk. Ook een high output, cap, urinebeenzak of bed/nachtzak. De hoes is twee jaar te gebruiken voordat het zijn werking verliest, dit staat voor 100 wasbeurten.

 

Voor meer info en bestellen:

https://www.designyourstoma.nl/nosmelly

Laatst aangepast op woensdag 17 maart 2021 21:13
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email