Winnaars namenwedstrijd knuffelkonijn met Stomaatje bekend!

 

Samen met de lancering van Stichting Stomaatjes eigen knuffelkonijn werd in augustus ook een namenwedstrijd gelanceerd. Nu krijgen de knuffelkonijnen met stoma een naam en zijn de winnaars bekend!

Al meer dan 10 jaar hebben we poppen met een stoma in ons assortiment die je via de website aan kunt schaffen. De poppen worden vanuit het Verenigd Koninkrijk en Amerika geïmporteerd. Nu de ene samenwerking stopt en de Brexit het allemaal erg ingewikkeld en duur maakt, hebben we een eigen knuffel ontwikkeld.

Nu is het dan eindelijk zover! Onze achterban hebben we gevraagd namen te bedenken voor de blauwe, groene en roze knuffel. Een lawine aan namen stroomden binnen. Het was niet makkelijk maar het bestuur heeft uiteindelijk drie namen gekozen. Degenen die als eerste met die naam kwam is in de prijzen gevallen. is.

De volgende namen zijn gekozen: Stonijntje (blauw), Maatje (groen) en Roosje (roze).
We vonden het erg leuk dat op deze manier een stoma of Stomaatje in de naam zit verweven, maar op zo’n manier dat het een leuke naam is voor kinderen (en volwassenen ;) bedacht.

Hierbij zijn: Diny (Stonijntje), Anneke (Maatje) en Idris (Roosje) de winnaars van een eigen knuffel! Zij hebben inmiddels een mail van ons ontvangen en krijgen binnenkort de knuffel opgestuurd.

En voor iedereen die ook graag een knuffel wil bestellen? Ze zijn in onze webshop te koop! Van iedere knuffel gaat er 2,50 euro naar een project om binnen de stichting voor kinderen iets te ontwikkelen.

Hier kun je de knuffel vinden: link webshop

  • Knuffel met 1 stomaatje 9,95 excl. verzending
  • Knuffel met 2 stomaatjes 10,95 excl. verzending

 

Laatst aangepast op dinsdag 12 oktober 2021 20:32
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email