Onze boeken
Inhoudsopgave
Onze boeken
Relatie en seksualiteit met een stoma
Ik leef! Een stoma als kadootje
Reizen en Onderweg met een stoma
Alle pagina's

 

 

Bestel nu ons boek Relatie en seksualiteit met een stoma, en Reizen en onderweg tezamen voor maar 25 euro en gratis verzendkosten!

 


 

Boek 'Relatie en seksualiteit met een stoma'In juni 2011 hebben we ons eerste boek 'Relatie en seksualiteit met een stoma' gelanceerd. Een aantal van de stomadragers en partners van hebben eraan meegewerkt en velen keken er naar uit.

 

 

 


 

Het boek Ik Leef! Een Stoma als Kadootje in nieuw jasje gestoken

Om een breder publiek te bereiken is er een nieuwe cover ontwikkeld. Het ontwerp is in samenwerking met 'Meneer Kelderman' ontwikkeld en maakt het boek Ik Leef! Een Stoma als Kadootje luchtiger, fleuriger en positiever. De vorige cover kon voor aanstaande stomadragers behoorlijk confronterend zijn, terwijl deze vrolijke kleuren van de nieuwe cover je happy maken, ondanks het zware onderwerp.

Door het gebruik van de vrolijke kleuren straalt het boek uit dat Eliene door het (kado) krijgen van haar stoma weer leeft en geniet, en niet meer aan het overleven is. Als veertienjarig meisje wordt Eliene ziek en begint er een grote zoektocht naar wat haar mankeert. Op een humoristische maar ook meeslepende manier zorgt ze ervoor dat de kracht, de hoop en de positiviteit van deze zoektocht overgebracht wordt op de lezers van het boek.

Stichting Stomaatje is een non-profit organisatie en dé ontbrekende schakel tussen stomadrager (en achterban) en professional . We bieden uitgebreide informatie omtrent alle ins en outs van een stoma, diverse vormen van lotgenotencontact en ontplooien nieuwe initiatieven die een stoma draaglijker maken. We willen met onze initiatieven laten zien dat er met vallen en opstaan heel goed met een stoma te leven valt en je zeker niet de enige bent.

Alle boeken van Stichting Stomaatje zijn geschreven om mensen te helpen wat je kan tegenkomen met een stoma. De opbrengst komt volledig ten goede van de stichting. Interesse? Bestel het in onze webshop.

 

 


 

Reizen en onderweg met een stoma

 

In juli 2015 is het tweede deel van de Stomaatje reeks uitgegeven.

 

 

 

 

 

Laatst aangepast op woensdag 18 mei 2022 21:38
 
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email