Wie zijn wij
Spelregels vrijwilligers

Spelregels vrijwilligers

Heb je tijd over voor vrijwilligerswerk? Wij kunnen alle hulp goed gebruiken! Je hoeft geen stomadrager te zijn, enige affiniteit met dit onderwerp is wel fijn.

Jouw kennis en inzet als vrijwilliger wordt zeer gewaardeerd. Je helpt mee om echt een verschil te maken in het leven van mensen die leren omgaan met een stoma. We zijn een platform van ervaringsdeskundigheid.

Laatst aangepast op woensdag 13 april 2022 20:59
Lees meer...
 
Vrijwilligers gezocht!

 

Vrijwilligers gezocht!

 

Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor onze stichting. Heb je veel tijd over of slechts een paar uurtjes per maand? Wij maken graag gebruik van je kennis en inzet.

 

  • Wij zoeken bijvoorbeeld mensen die:

 

Laatst aangepast op woensdag 04 mei 2022 22:10
Lees meer...
 
Het Stomaatje team

 

Zonder vrijwilligers geen Stomaatje! Zie hieronder onze trots, de mensen die Stichting Stomaatje met hart en ziel helpen.

 

Laatst aangepast op dinsdag 26 april 2022 13:23
Lees meer...
 
Bezoekers over ons

Op deze pagina lees je reacties van bezoekers van onze website en forum. Reacties die spontaan via de e-mail of gastenboek binnenkwamen en die we graag willen delen.

Laatst aangepast op vrijdag 21 maart 2014 16:58
Lees meer...
 
Stichting Stomaatje

 

Stichting Stomaatje

De website is oorspronkelijk opgezet in juli 2004 door een stomadraagster, Eliene (1981). Zij kreeg in maart 2004 een ileostoma. Het eerste wat ze deed was websites zoeken op internet over het onderwerp stoma. Omdat het haar tegenviel hoe weinig informatie ze in die tijd over dit onderwerp kon vinden, ontstond het idee om een website te maken, zodat iedereen die na haar naar informatie over stoma’s zou gaan zoeken wel een goede informatieve maar ook gezellige website tegen zou komen.

Laatst aangepast op vrijdag 01 augustus 2014 19:57
Lees meer...
 
De oprichtster

De oprichtster

Deze website is ooit opgericht door een stomadraagster; Eliene. Toen ze op 8 maart 2004 een dubbelloops ileostoma kreeg, voelde ze dat ze er meer mee wilde doen. Ze wilde het krijgen van haar stoma omzetten in iets positiefs.

Laatst aangepast op woensdag 02 oktober 2013 14:33
Lees meer...
 
Bestuursleden inhuren

 

Bestuursleden inhuren

De bestuursleden zijn los van elkaar in te huren voor hun kennis en expertise voor presentaties, lezingen, beurzen, brainstormsessies en dergelijke. Mail ons voor een kostenafspraak.

Laatst aangepast op donderdag 26 april 2012 12:46
Lees meer...
 


Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email