Productnieuws

Onderstaand de laatste nieuwtjes op stomagebied van onze sponsors. Wij zijn onafhankelijk en indien wij nieuws plaatsen betekent dit niet automatisch wij deze producten aanbevelen.

 

Wilt u hier ook reclame plaatsen? Kijk dan bij "Word sponsor" voor de mogelijkheden.

 Eakin

 

 


Nieuw!
Met trots introduceert eakin® een gloednieuwe pastaring, speciaal ontworpen voor stomadragers met een ileo convex stomazakje.
Met een dikte van slechts 1,8 mm biedt eakin freeseal® de vrijheid een veilige en discrete pastaring te gebruiken met een ileo convex stomazakje. We willen dat u dagelijks met vertrouwen kunt leven. Zonder zorgen over onverwachte lekkages.
eakin freeseal® biedt nog steeds dezelfde geweldige bescherming die u van eakin® pastaringen verwacht, zoals een hoog absorptievermogen, flexibiliteit, kneedbaarheid en huidvriendelijkheid

Maakt u gebruik van ileo convex stomazakjes en wilt u de vrijheid met eakin freeseal ervaren? Klik hier voor een gratis proefpakket.

 

B. Braun

 

Met StomaWiki weet je het!
Alle antwoorden op jouw stomavragen

Antwoord op al je stomavragen en tips over het gebruik van stomamateriaal: je vindt het allemaal op StomaWiki. StomaWiki is een verzamelbron van informatie over het hebben van een stoma. Je vindt hier alle informatie die je nodig kunt hebben voor het oppakken van je leven en je dagelijkse activiteiten nadat je een stoma hebt gekregen. Elke stoma heeft zijn eigen eigenschappen en verzorging. Je vindt voor jouw specifieke stoma informatie over onder andere reizen, kleding en voeding.

Ontvang een gratis proefpakket

Heb je een probleem met je huidige stomamateriaal of wil je ervaren of er iets is wat beter bij jou past? Vraag dan een gratis startpakket aan. Of stel jouw vraag aan onze stomadeskundige.

 

 

 

 

Welland

 

Welland introduceert compleet nieuwe 1-delige vlakke productlijn:

AURUM PLUS

 

De afgelopen jaren is achter de schermen gewerkt aan een update van de huidige 1-delige vlakke Aurum productlijn met Manuka honing. Mede dankzij gesprekken met stomadragers is een behoorlijk aantal innovaties tot stand gekomen.

Zwarte zakjes

Eén van de belangrijkste innovaties is een lijn zwarte zakjes voor de colo-, ileo- en urostomadrager. Veel stomadragers dragen zwarte onderkleding, waardoor een zwart zakje nog meer discretie kan opleveren. Naast de zwarte zakjes is dezelfde lijn ook beschikbaar in een zandkleur. Stomadragers kunnen eventueel zelf de kleurkeuze bepalen, een mix van beide zakjes is hierbij dus ook mogelijk.

Vorm van de huidplaat

De vorm van de huidplaat is een tweede belangrijke innovatie. Door inkepingen in alle hoeken van de huidplaat volgt de huidplaat nog beter de contouren van de huid. Uit testen is gebleken dat deze vorm ook zeer geschikt is voor stomadragers met een breuk (parastomale hernia).

Huidvriendelijke ingrediënten, incl. Manuka honing

De ingrediënten van de huidplaat zijn t.o.v. bestaande Welland materialen niet gewijzigd. Dat betekent dat ook de huidplaat van de nieuwe productlijn alleen maar huidvriendelijke ingrediënten, incl. Manuka honing, bevat. De Welland huidplaat is uniek in zijn soort en vormt de basis voor een gezonde huid rondom de stoma. Wel is een wijziging gedaan in het materiaal van de toplaag van de huidplaat, waardoor de huidplaat zeer flexibel aanvoelt.

Ileostomie sluiting

De unieke ileostomiesluiting ‘legen met het lipje’ is ook doorgevoerd op de nieuwe lijn ileostomiezakjes. Het klittenband is echter vervangen door een systeem waarbij de sluiting gemakkelijk en snel met een zeker gevoel dichtgemaakt kan worden.

Urostomie sluiting

In de nieuwe lijn urostomiezakjes is de sluiting op een dusdanige wijze gekoppeld aan de onderzijde van het zakje, dat de kans op draaien van het zakje geminimaliseerd wordt. Ook de tappocket is verwerkt in het zakje, waardoor de sluiting op een discrete en veilige manier opgeborgen kan worden in het zakje.

Maatvoering

De huidplaten zijn verkrijgbaar in een uitknipbare versie en diverse voorgestanste maten. De zakjes zijn verkrijgbaar in mini, midi en maxi varianten waarbij de mini variant alleen beschikbaar is in combinatie met een uitknipbare huidplaat. De midi en maxi zakjes zijn beschikbaar in combinatie met een uitknipbare huidplaat en diverse voorgestanste maten.

Proefmateriaal bestellen? https://www.welland.nl/aurum/aurum-plus/

 

Eurotec

  

Vernieuwd: 1-delige zakjes nu 100% zacht en comfortabel

 

EuroTec Stomazakjes zijn ontworpen voor draagcomfort en zekerheid. Daarom zijn onze nieuwe stomahulpmiddelen gemaakt van 100% zacht en comfortabel materiaal met een handig kijkvenster.

 

 

EuroTec stomahulpmiddelen zijn ontwikkeld voor en door haar gebruikers en zorgverleners. De wens om méér draagcomfort van het 1-delige systeem heeft gezorgd voor de vernieuwde productlijn.

De stomazakjes zijn gemaakt van zachte (non-woven) materialen aan de voor- en achterkant. Dit maakt het dragen ervan heel prettig. Met het kijkvenster kunt u of uw zorgverlener de huidplak, de inhoud van de zak en de stomaopening bekijken zonder de zak te verwijderen. Dat maakt controleren makkelijk, snel en zonder de huid te irriteren.

Wilt u onze vernieuwde producten proberen? Vraag dan een gratis proefpakket aan!

 

 

 
<< Start < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 2
Terug naar boven

twitter insta

Linkedin facebook

Youtube email