Productnieuws

Onderstaand de laatste nieuwtjes op stomagebied van onze sponsors. Wij zijn onafhankelijk en indien wij nieuws plaatsen betekent dit niet automatisch wij deze producten aanbevelen.

 

Wilt u hier ook reclame plaatsen? Kijk dan bij "Word sponsor" voor de mogelijkheden.

 Eurotec

  

Kijken hoe stomahulpmiddelen worden gemaakt?

 

Om mensen met een stoma of zorgprofessionals nog beter van dienst te zijn organiseert EuroTec regelmatig Open Dagen met film, workshop en rondleiding in de fabriek. Tevens is er voldoende tijd om vragen te stellen en ontspannen met andere stomadragers te praten. Ook hebben we een stomamuseum met producten vanaf de jaren 30! Het programma is vanaf 10.00 uur tot ca. 15.30 uur in Roosendaal. Deelname aan dit interessante en leerzame programma is inclusief lunch en volledig gratis. Gratis parkeren en vervoer van en naar station Roosendaal.

 

 

Als u belangstelling hebt om een open dag bij te wonen dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website (onder nieuws) of per email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch 0165-551226. U ontvangt dan van ons een bevestiging en de benodigde gegevens.

 

Data Open Dagen 2018 voor stomadragers:

  • Vrijdag 23 november.
  • (data 2019 nog niet bekend)

 

“Vandaag een fantastische, gezellige goed verzorgde dag bij jullie gehad. Heel mooi om in de fabriek te zien hoe de stomaplakken e.d. gemaakt worden. Echt indrukwekkend was het en goed uitgelegd. Het was echt een fijne dag voor mij om mee te maken. Om zo meer te weten te komen wat er allemaal is. Je kunt het wel zien in jullie boekje maar in het echt met uitleg is echt heel fijn. Hartstikke bedankt namens mij en mijn partner nogmaals voor deze dag. We hebben genoten”

 

 

 

Hollister

Bij het veelvuldig verwisselen van de huidplak wordt uw opperhuid steeds licht beschadigd. Dit kan resulteren in huidproblemen met als gevolg een verminderde werking van uw stomamateriaal. Een gezonde huid is dus belangrijk. In een gezonde huid is er voldoende ceramide aanwezig. Ceramide is een natuurlijk onderdeel van de menselijke huid en zorgt ervoor dat de cellen van de opperhuid bij elkaar blijven, waardoor een waterdichte, beschermende laag wordt gevormd. Ook voorkomt ceramide dat de huid vocht verliest en beschermt het de huid tegen beschadiging en uitdroging.

De nieuwe CeraPlus huidplak van Hollister
Door gebruik te maken van de Hollister CeraPlus huidplak met ceramide heeft u minder kans op huidproblemen. Ceramide ondersteunt een droge, geïrriteerde huid en houdt de vochtbalans in evenwicht. CeraPlus is vanaf nu beschikbaar in zowel eendelige als tweedelige stoma-opvangsystemen.

Ervaar het zelf en vraag een proefpakket aan.
U kunt dit ook telefonisch aanvragen (0800 02 303 52 gratis) of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Wat de dag ook brengt, u verdient een probleemloos gebruik van stomamaterialen. Onze nieuwe CeraPlus huidplak kan u daar goed bij helpen, zodat u optimaal van het leven kunt genieten.

 

Convatec

 

Met ruim 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van stomaproducten, biedt ConvaTec service en innovatieve oplossingen die het leven van mensen met een stoma kunnen verbeteren. Zo is Esteem+ Flex Convex nieuw verkrijgbaar in het assortiment van ééndelige producten. Deze is beschikbaar voor colo, ileo én urinestomadragers. Esteem+ Flex Convex sluit aan op uw lichaamsvorm, blijft flexibel tijdens gebruik en biedt comfort en zekerheid. Esteem+ Flex Convex is geschikt voor een stoma die zich op- of onder huidniveau bevindt. Zonder pleisterrand ontwikkeld. Ervaart u momenteel ongemak bij de verzorging van uw stoma? Onze medewerkers staan u graag te woord met advies en bieden u een gratis proefpakket, om zelf te ondervinden welk product het beste bij u past. U hoeft geen genoegen te nemen met lekkages of mogelijk andere ongemakken! Bel tijdens kantooruren: 0800- 022 44 44 (gratis), of stuur een e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Proefpakket Esteem+

.

 

Eakin

 

 


Per 1 oktober lanceert eakin een langverwacht nieuw stomasysteem in Nederland: eakin® dot 2-delig.
Het eakin® dot systeem biedt extra zekerheid, méér gemak en optimaal comfort.

Innovatie
Drie unieke innovaties en verbeteringen spelen in op wensen en behoeften onder stomadragers.

  • Een paarse ring als visueel hulpmiddel voor snel en eenvoudig gebruik van de kliksluiting
  • Huidvriendelijk skinsmart™ hydrocolloïd biedt langere draagtijd en hecht direct op de huid
  • ‘Peel down’ technologie voor meer controle, veiligheid en snelheid tijdens wisselen van zakjes


Verbetering
Dankzij een ‘pop up’ huidplak met hoorbare kliksluiting komen vingers eenvoudig onder de ring en wordt onnodige druk op het abdomen voorkomen. De huidplak met zacht foam biedt optimaal comfort aan stomadragers. Door 6 inkepingen vormt de huidplak zich naar de contouren van het lichaam; zelfs bij hernia’s.

Beschikbaarheid
De eakin® dot 2-delige huidplak met skinsmart™ hydrocolloïd voor langere draagtijd – is leverbaar in een knipmaat (15-Nu leverbaar tot 50 mm!) en diverse voorgestanste maten. Bijbehorende colo- en ileozakjes zijn beschikbaar in mini, standaard en maxi formaat. Kijk voor meer informatie op onze website: www.eakin.nl

 

 

Laatst aangepast op donderdag 08 november 2018 13:10
 


Terug naar boven

twitter

Linkedinfacebook

Youtubeemail