• 2016-05-11_17.04.19.jpg
  •  
  • 19 Jan. 2013 kreeg ik mijn eerste stoma, een dubbelloops ileostoma nav "SLOW-TRANSIT" darmen. 3 december 2014 kreeg ik een eindstandig Ileo'tje ivm hevige overloop. 20 April 2016 werd met een "keizersnede" mijn volledige dikkedarm verwijderd door Cystic Fibrosis en CU. Pegsonde heb ik al sinds ik 7 jaar jong ben. Ik ben trots op mijn littekens, die vertellen wat ik allemaal heb moeten doorstaan!

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.