Nieuwsbrieven / magazines van Fabrikanten

 • EuroTec:

  Het EuroTec Magazine geeft u informatie over stomazorg en EuroTec. Het Magazine verschijnt een paar keer per jaar. U kunt het Magazine gratis aanvragen.

   Lees hier nummer 1, nummer 2 of nummer 3

   

 • Eakin:

    

  Eakin & YOU, het nieuwe magazine voor & door stomadragers. Eens per kwartaal praten wij u bij over nieuwe producten en zoeken we de interactie op! Uw verhaal, feedback en ervaringen zijn essentieel voor ons. Samen ontwikkelen we de beste producten voor stomadragers. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Welland:

  Het Welland Hecht is een gratis magazine speciaal voor stomadragers. Benieuwd naar ervaringen van anderen? Geïnteresseerd in nieuwe producten? Of wilt u gratis proefmateriaal aanvragen? U vindt het allemaal in het Welland Hecht.
  Vul uw gegevens in en ontvang twee keer per jaar gratis het magazine Welland Hecht.

   

 • Coloplast:

  Meld u nu aan voor het gratis magazine 'Samen Leven' van Coloplast. Dit magazine ontvangt u na aanmelding twee keer per jaar per post en staat vol met ervaringsverhalen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van stoma- en continentiezorg. Ook wordt u op de hoogste gehouden van nieuwe en verbeterde producten. Vraag hier aan!

 • ConvaTec:

  Het lifestyle programma me+ is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een stoma. U ontvangt regelmatig informatie, nieuwsitems en u ontvangt na aanmelding een welkomstgeschenk.

  Wat kunt u van het me+ programma verwachten
  • Advies om het verzorgen van de stoma met de juiste producten zo eenvoudig mogelijk te maken
  • Professionele ondersteuning wanneer u vragen heeft
  • Gratis persoonlijke proefpakketten
  • Als eerste informatie over nieuwe producten ontvangen
  • Regelmatig een nieuwsbrief met interessante onderwerpen
  • Attenties, voor uzelf

  Meld u aan: stomaproefpakket.nl/meplus-aanmelden/

Leveranciers

Tegenwoordig krijgen ook steeds meer leveranciers hun eigen blad of magazine. Als je bij een leverancier je hulpmiddelen besteld, ontvang je deze automatisch.

 • Mathot:  In het kwartaalblad het Mathot Magazine leest u onder anderen interessante interviews en rapportages met mensen uit de zorg en persoonlijke verhalen van Mathot klanten. Daarnaast wordt u op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen en producten. Wilt u het Mathot Magazine ontvangen? Laat hier uw gegevens achter.

  Lees op deze pagina het laatste nieuwe nummer van het magazine!

 • MediReva:  Vertel… is een gratis kwartaalblad, speciaal voor de klanten van MediReva. Dit magazine staat bomvol boeiende en persoonlijke verhalen van klanten. Hoe gaan ze op een positieve manier om met hun ziekte/beperking? Maar ook verhalen over zaken waar ze hun kracht uit halen en waar ze plezier in vinden. Inspirerend, herkenbaar én echt.

  Via deze link kun je het laatste magazine lezen.

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje emoticon poepjes sleutelhanger!

Stomaatje emoticon poepjes sleutelhanger

 

Word vrijwilliger!

Wij zoeken vrijwilligers!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.