Er zijn veel verschillende merken in de stomabranche. Al deze merken komen steeds weer met nieuwe producten op de markt, ze blijven hun artikelen verbeteren en vernieuwen. Hoe complex je problemen bij een stoma soms ook kunnen zijn, er zal door het grote aanbod van stomahulpmiddelen bijna altijd wel een oplossing voor gevonden worden.

 

In overleg met de stomaverpleegkundige

Vaak staan in de diverse stomabladen de laatste nieuwtjes van de fabrikanten vermeldt. Soms kun je gratis proefpakketjes aanvragen om iets uit te proberen. Schroom alleen niet om je stomaverpleegkundige om hulp te vragen, er zijn zoveel verschillende stomaproducten dat als je alles zou willen uitproberen, je heel erg lang bezig bent. Het is heel persoonlijk welk merk er wel bij je past en bij welk merk je bijvoorbeeld lekkages krijgt. 

 

Ga niet zelf zonder overleg met je stomaverpleegkundige stomamateriaal uitproberen. Elk merk heeft weer zijn eigen specialiteit en assortiment. Je komt er vanzelf achter, met hulp van je stomaverpleegkundige, welk merk jou het meeste aanspreekt en het beste bij je past. Je hebt nniet snel contact met een fabrikant, vaak gaat dit via de medische speciaalzaak. Maar bij problemen, bijvoorbeeld een fabrieksfout, is het goed om contact met hen op te nemen.

Een lijst met de adressen van de verschillende fabrikanten van stomamateriaal en hulpmiddelen.

 

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.