Eakin
bedrijfssponsor GOUD
www.eakin.nl

Uw leven makkelijker maken en het effectief oplossen van problemen en complexe situaties. Dat is onze dagelijkse overtuiging. Eakin overtreft de standaard in huidvriendelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en deskundigheid.
Producten en oplossingen waardoor u een zorg minder heeft.

 

Mediq
bedrijfssponsor ZILVER
www.mediq.nl

 

 

Convatec
bedrijfssponsor GOUD
www.convatec.nl

 

Hoogland Medical
bedrijfssponsor BRONS
www.hooglandmedical.nl

Of je nu een stoma hebt, je darmen spoelt, of continentieproblemen hebt. Je wilt kunnen vertrouwen op de hulpmiddelen die je nodig hebt. Zodat je kunt gaan en staan waar je wilt. Wij begrijpen dat en bekijken samen met jou hoe jij je leven op jouw manier kunt leven. Jouw zorg is onze zorg. 

B. Braun
bedrijfssponsor ZILVER
www.bbraun.nl

B. Braun ondersteunt stomadragers met stoma-oplossingen voor elk type stoma. Daarnaast helpen we je met praktische info en ervaringen van andere stomadragers over het hebben van een stoma, op een overzichtelijke website. Zodat je jouw leven weer zoveel mogelijk kunt oppakken op een manier die bij jou past. 

Dansac
bedrijfssponsor GOUD
www.dansac.nl

 

 

Hollister
bedrijfssponsor GOUD
www.hollister.nl

Bij Hollister stellen we ons ten doel kwaliteitsproducten en -diensten te leveren die u helpen om na een stoma-operatie uw leven weer op te pakken en uw levensstijl te handhaven. Het geven van duidelijk informatie en steunen van lotgenotencontact draagt hieraan bij. Daarom sponsoren wij met plezier Stichting Stomaatje.

Hollister Stomazorg. Gezonde huid, optimaal resultaat

 

 

Marlen
bedrijfssponsor BRONS
www.marlenhealthcare.eu

 

 

Basko Healthcare
bedrijfssponsor BRONS
www.basko.com

Een stoma-operatie op zich is al ingrijpend maar bijna een derde van alle stomadragers ontwikkelt daarnaast vaak ook een parastomale hernia. Onze Stomacare bandages worden preventief ingezet om zo’n breuk te voorkomen en bieden een hoog draagcomfort en een veilig gevoel in het dagelijks leven. Voorlichting is daarbij essentieel en daarom sponsoren wij graag Stichting Stomaatje

G Brouwer
sponsoring in natura
www.gbrouwer.nl

Salts Healthcare NL
bedrijfssponsor BRONS+
www.salts-healthcare.nl

Wij zorgen, luisteren en innoveren voor een beter leven met een stoma. Iets wat wij integreren in alles wat wij doen. Wij werken samen om betere oplossingen te vinden, kansen te grijpen en barrières te overwinnen. Dit vinden wij goed aansluiten bij de missie van Stichting Stomaatje, daarom steunen wij deze stichting ook graag. 

 

AllweCare medical B.V.
bedrijfssponsor BRONS+
www.allwecare.nl

AllweCare medical B.V. is een onafhankelijke Nederlandse importeur en distributeur van een breed assortiment aan unieke medische hulpmiddelen. Wij bieden specifieke oplossingen ter bevordering van zelfredzaamheid en maatschappelijke participatie. AllweCare ondersteunt Stichting Stomaatje graag aangezien zij een oprecht platform bieden voor de stomadrager die het beste uit zijn of haar leven wil halen.

 

Mathot
bedrijfssponsor BRONS+
www.mathot.nl

Het krijgen van een stoma is ingrijpend. Goed passend stomamateriaal waarmee u zich prettig voelt, speelt een belangrijke rol. Mathot biedt u persoonlijke begeleiding en ondersteunt de professionele zorg van uw zorgverlener. Onze betrokken en hulpvaardige medewerkers denken (mee) in mogelijkheden. Een sympathieke houding die door onze klanten wordt gewaardeerd.

Voel je thuis bij Mathot…

 

MediReva
bedrijfssponsor ZILVER
www.medireva.nl

MediReva is een medisch speciaalzaak, die hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen levert. Wij verlenen zorg zoals we die zelf willen krijgen: professioneel en kundig, met een flinke portie persoonlijke aandacht. Wij geloven dat je met de juiste begeleiding gestimuleerd wordt om je eigen veerkracht te vinden en de draad op te pakken. 

V&VN
sponsoring in natura
www.venvn.nl

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.