Wil je Stichting Stomaatje steunen?

Dit kan via verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een donatie te geven, vrijwilliger te worden, maar ook door zelf een actie te starten! Via Geef Samen kun je dit heel gemakkelijk starten, of open je eigen online collectebus voor Stomaatje.

Stel, je doet mee aan een marathon of een andere sportieve activiteit. Of je organiseert een feest voor je verjaardag of bruiloft. Breng heel je achterban op de hoogte van je plan en vraag hen jou te sponsoren voor deze activiteit. Een ludieke manier om in beweging te komen voor Stichting Stomaatje. Dus gebruik je creativiteit en start voor Stichting Stomaatje een actie!

 

Open een online collectebus voor Stomaatje

Online en dus digitaal collecteren is eenvoudig. Je kunt er een verhaaltje bijzetten waarom jij onze stichting een donatie gunt en het belangrijk vindt dat er voor ons wordt gedoneerd. Met één bericht naar je vrienden haal jij veilig en snel geld op. Start nu jouw online collecte via onze partner Geef.nl! 

 

 

Mail Ons!

Indien je met het idee speelt om een actie te starten, mail ons dan vooral. Wij zullen contact met je opnemen en je helpen een actiepagina te starten op Geef Samen. Ook kunnen wij aandacht aan je actie besteden op onze website, social media en de nieuwsbrief. Daarnaast willen wij de mensen die een geslaagde actie voor ons hebben opgezet natuurlijk bedanken!

  

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.