Geef een gift

Met iedere gift, hoe klein ook, help je mee aan het voortbestaan van Stichting Stomaatje.

 •  Bij giften vanaf 25 euro krijg je regelmatig een nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwtjes met betrekking tot de website, het forum en de stichting.
 •  Ook kom je bij een gift vanaf 25 euro in de lijst van vrienden te staan.
 •  Schenk je een gift van 100 euro of hoger dan krijg je van ons het boek "Relatie en seksualiteit met een stoma" of "Reizen en onderweg met een stoma" thuisgestuurd.

 

Maak je gift over op bankrekening NL69 RABO 0118.5775.30 o.v.v. Stichting Stomaatje te Bergambacht, gift.
Indien je meer dan 25 euro geeft en de nieuwsbrief wilt ontvangen, vermeld er dan je e-mailadres bij. Doe dit ook indien je meer dan 100 euro schenkt.

 

Je kunt ook online geven 

 

Steun een specifiek project

Wil je weten waar we je gift aan besteden? Steun dan een specifiek project! Als je aangeeft dat je een specifiek projecten wilt steunen, zorgen wij in overleg met jou dat je gift in het goede potje terecht komt.

Natuurlijk word je op de hoogte gehouden. Een project steunen kan al vanaf 25 euro. Je ontvangt ook voor een jaar onze nieuwsbrief. Dit is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Stuur ons een email voor meer informatie.

 • Zwemdag 2019
 • Doel €1000
 • Al sinds 2007 organiseert Stichting Stomaatje eenmaal per jaar een zwembad voor stomadragers en hun naasten. We huren een zwembad inclusief privé badmeester centraal in Nederland af, zodat mensen met een stoma de privacy hebben om tussen familie, vrienden en lotgenoten de stap in het water te wagen. De Stomaatje Zwemdag vindt plaats in het zwembad Hoogland te Amersfoort. Het gehele zwembad is dan afgehuurd om met alle Stomaatjes en hun familie en vrienden te zwemmen. Het blijft niet alleen bij zwemmen; na het zwembad gaan we uit eten. Stichting Stomaatje probeert de kosten zo laag mogelijk te houden voor de deelnemers. Jaarlijks hebben we 1000,- euro nodig om de zwemdag te kunnen organiseren.
 • opgehaald: €60
 • Design Your Stoma
 • Doel €0
 • Design your stoma (http://www.designyourstoma.nl) is een belangrijk initiatief van Stichting Stomaatje! Wij hebben geen winstoogmerk maar werken kostendekkend. De producten worden ontwikkeld door stomadragers en bij een naaiatelier exclusief voor Design your stoma vervaardigd. We maken hoesjes, luxe banden, banden daily en swim&sauna voor over hun stomazakje om het geheel mooier te maken. We rekenen alleen de kosten door en maken hier geen winst op. Wil je ons helpen het zo goedkoop mogelijk te houden? Gratis stoffen kunnen we altijd gebruiken!
 • Sponsoring in natura gekregen van Handelmaatschappij Van Oosterum Leder, Groothandel G Brouwer & Zn - Fournituren Groothandel en Kledingatelier Thea van Wissen.

 

Schenk met belastingvoordeel

Stichting Stomaatje is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze status brengt met zich mee dat: Stichting Stomaatje geen schenkings- en /of successierecht hoeft te betalen over de ontvangen schenkingen. Giften aan Stichting Stomaatje voor jou aftrekbaar zijn voor de inkomsten - of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels). Deze fiscale voordelen golden voor veel instellingen al jaren, maar zijn vanaf 1 januari 2008 alleen van toepassing op instellingen die per die datum over een formele ANBI-status beschikken. kijk hier voor meer informatie.

 
 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje emoticon poepjes sleutelhanger!

Stomaatje emoticon poepjes sleutelhanger

 

Word vrijwilliger!

Wij zoeken vrijwilligers!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.