Geef een gift

Met iedere gift, hoe klein ook, help je mee aan het voortbestaan van Stichting Stomaatje. Zo kunnen we onze doelen stellen en behalen, projecten bedenken en uitwerken en kunnen we verder groeien. 

 

Maak je gift over op bankrekening NL69 RABO 0118.5775.30 o.v.v. Stichting Stomaatje te Bergambacht, gift.
Indien je de nieuwsbrief wilt ontvangen, vermeld er dan je e-mailadres bij. Doe dit ook indien je 50 euro of meer schenkt.

 

Je kunt ook online geven 

 

Steun een specifiek project

Wil je weten waar we je gift aan besteden? Steun dan een specifiek project! Als je aangeeft dat je een specifiek projecten wilt steunen, zorgen wij in overleg met jou dat je gift in het goede potje terecht komt.

  • Zwemdag 2024
  • Doel €2000,-
  • Al sinds 2007 organiseert Stichting Stomaatje eenmaal per jaar een zwembad voor stomadragers en hun naasten. We huren een zwembad inclusief privé badmeester centraal in Nederland af, zodat mensen met een stoma de privacy hebben om tussen familie, vrienden en lotgenoten de stap in het water te wagen. De Stomaatje Zwemdag vindt plaats in het zwembad Hoogland te Amersfoort. Het gehele zwembad is dan afgehuurd om met alle Stomaatjes en hun familie en vrienden te zwemmen. Het blijft niet alleen bij zwemmen; na het zwembad gaan we uit eten. Stichting Stomaatje probeert de kosten zo laag mogelijk te houden voor de deelnemers.
  • Opgehaald: €0
  • Automatisering
  • Doel €30.000,-
  • Achter de schermen moet er flink geautomatiseerd worden. De boekhouding, ledenadministratie, organisatie en betalingen rondom de activiteiten etc., alles doen we nog met de hand. En dit vergt teveel tijd voor onze vrijwilligers. Willen we verder kunnen en kunnen groeien, dan is dit enorm belangrijk. Aangezien we dit niet alleen kunnen en hiervoor bedrijven in moeten huren, hopen we dat mensen ons hierin willen steunen.
  • Opgehaald: €0

 

Schenk met belastingvoordeel

Stichting Stomaatje is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Deze status brengt met zich mee dat: Stichting Stomaatje geen schenkings- en /of successierecht hoeft te betalen over de ontvangen schenkingen. Giften aan Stichting Stomaatje voor jou aftrekbaar zijn voor de inkomsten - of vennootschapsbelasting (binnen de daarvoor geldende regels). Deze fiscale voordelen golden voor veel instellingen al jaren, maar zijn vanaf 1 januari 2008 alleen van toepassing op instellingen die per die datum over een formele ANBI-status beschikken. kijk hier voor meer informatie.

 
 

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.