Jeroen

Projectteam

Ik ben Jeroen, 65 jaar jong en getrouwd met Christel. Ik heb een lieve zoon en schoondochter en ben trotse opa van twee kleinkinderen. Daarnaast houd ik me graag bezig met miniatuurbouw, lezen, oppassen en wandelen.

Sinds 2003 bezitter van een eindstandig colostoma. In het begin veel acceptatieproblemen door blijvende klachten. Mijn tijd was het kennelijk nog niet; ondanks vele operaties en complicaties waaronder een tijdelijk ileostoma en tpv, mag ik nog altijd graag genieten van het leven. Een volgende operatie zie ik nu nog niet zitten. Pijn is helaas een gevolg waarvoor ik om de twee maanden als alternatief op de SEH een ketamine infuus krijg. Rust in de pijn is voor mij ook rust in het hoofd.

Stomaatje.nl is voor mij het platform dat er voor mij, met respect voor waarden, integriteit en informatie, bovenuit steekt. Hier lever ik bij projecten graag een positieve bijdrage aan!

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.