Veronique

Activiteitenteam

Mijn naam is Veronique en ik kom uit Wijchen. Ik ben 35 jaar en werk als secretaresse/officemanager bij een fysiotherapiepraktijk in Nijmegen. Mijn grootste hobby is leuke dingen doen met vrienden en familie. Ik ga graag weekendjes weg, op vakantie, naar festivals, of gewoon lekker uit eten of een terrasje pakken: ik wacht met smart op een mooie zomer!

Sinds 2004 heb ik de Ziekte van Crohn en in 2012 heb ik een dubbelloops ileostoma gekregen na een spoedoperatie door de vele ontstekingen. In 2014 is deze definitief gemaakt en is mijn volledige dikke darm verwijderd. In 2016 ben ik nog eens geopereerd naar aanleiding van een buikwandbreuk.

Ik ben voor het eerst in 2013 bij de zwemdag van Stichting Stomaatje geweest en dit was voor mij een grote stap om weer het water in te durven. Sindsdien ben ik vrijer en blijer geworden met mijn stoma. Er zijn amper nog dingen die mij tegenhouden omtrent mijn stoma. Het gaat al jaren goed met mijn gezondheid (even afkloppen) en omdat er wat meer stabiliteit is gekomen in het leven leek mij dit een goed moment om mezelf aan te melden als vrijwilliger bij Stomaatje. Ik hoop in de toekomst leuke activiteiten te mogen organiseren en te helpen waar nodig is.

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.