Hier hebben we apps (applicaties voor o.a. je telefoon) met betrekking tot gezondheid verzameld die handig kunnen zijn als je een stoma hebt. Kijk in de store van jouw mobiele telefoon (Android, iOS, Windows etc) of hij voor jouw mobiele telefoon beschikbaar is.

We hebben ook Toilet apps en Stoma apps voor je verzameld.

 

 

BuikBuddy

 

Wat? De BuikBuddy is ontwikkeld door MSD en is een hulpmiddel voor mensen met de chronische darmziekten de Ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met patiënten en de CCUVN.

Mogelijkheden? Naast een uitgebreid medisch dagboek waarin patiënten hun ziekteverloop kunnen monitoren en medicatieherinneringen kunnen instellen en de mogelijkheid notities te maken maken voor vragen die je op een later tijdstip nog aan je arts wilt stellen, bevat deze app ook een vertaalmodule voor de meest voorkomende klachten in een groot aantal talen en een toiletvoorrangskaartje van de CCUVN (Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland) dat ook in verschillende talen vertaald kan worden. De app heeft een toiletzoekfunctie zodat je makkelijk het dichtstbijzijnde toilet kan vinden.

Prijs? Gratis

Taal? Nederlands

 

 

 

 

MedApp (Medicijn wekker & pil herinnering & voorraadbeheer)

 

Wat? De gratis app voor alles wat met medicijngebruik te maken heeft.

Mogelijkheden? Met de medicijnwekkers krijg je herinneringen als je je medicijnen moet innemen, ook als je een ingewikkeld innameschema hebt. Met voorraadbeheer krijg je een seintje als je medicijnen bijna op zijn. Ook te gebruiken om je stomamateriaal in bij te houden.

Prijs? Gratis

Taal? Nederlands

 

 

 

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Word vrijwilliger!

Wil jij ons enthousiaste Stomaatje team komen versterken?

Tekst vrijwilligers gezocht met daaronder allemaal handen en duimen in de lucht

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.