Hier hebben we apps (applicaties voor je telefoon of tablet) met betrekking tot gezondheid verzameld die handig kunnen zijn als je een stoma hebt. Kijk in de store van jouw mobiele telefoon (Android, iOS, Windows etc.) of hij voor jouw mobiele telefoon beschikbaar is.

We hebben ook Toilet apps en Stoma apps voor je verzameld.

 

 

MedApp (Medicijn wekker & pil herinnering & voorraadbeheer)

 

Wat? De gratis app voor alles wat met medicijngebruik te maken heeft.

Mogelijkheden? Met de medicijnwekkers krijg je herinneringen als je je medicijnen moet innemen, ook als je een ingewikkeld innameschema hebt. Met voorraadbeheer krijg je een seintje als je medicijnen bijna op zijn. Ook te gebruiken om je stomamateriaal in bij te houden.

Prijs? Gratis

Taal? Nederlands

 

 

 

 

Untire Now®

 

Wat? Helpt de kwaliteit van jouw leven te verbeteren door (extreme) vermoeidheid te verminderen. Dr. Bram Kuiper, psycho-oncoloog, ontwikkelde Untire Now samen met de professionals van Tired of Cancer.

Mogelijkheden? Untire Now helpt je mentaal en lichamelijk actief te worden en te blijven. Dit zorgt voor energie. Je behaalt met Untire Now al goede resultaten als je de app gemiddeld driemaal per week gebruikt gedurende 20 minuten in een periode van 12 weken.

Prijs? Gratis via Kanker.nl

Hoe meld je je aan? Vrijwilligster Ellie heeft het voor ons uitgetest: "Ga naar Kanker.nl -> ontdek handige apps en keuzehulpen. Bekijk de Appstore -> tegoed activeren -> account aanmaken. Beantwoord de vragen en de rest wijst zich vanzelf. Je krijgt een code via de mail. De code moet je dan na het openen van de app invullen. Je krijgt een tegoed van 100 euro. De Untire Now app is 65 euro. Er staan meer apps die je kunt gebruiken van het saldo wat overblijft." 

Taal? Nederlands en Spaans. Vanaf februari 2024 is de app ook beschikbaar in het Engels en Duits.

Petra: "In de Facebookgroep kwam voorbij dat er zoveel mensen worstelen met vermoeidheid. De Untire app helpt je bij het indelen van je dag, geeft tips en geeft aan wanneer je moet ontspannen. Je kunt elke dag aangeven hoe je je voelt en dan krijg je tips hoe je ermee om moet gaan. De app is in principe voor (voormalig) kankerpatiënten, maar het werkt natuurlijk bij iedereen met vermoeidheidsklachten."

 

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.