logo stomaatje alles over stomas

 

Fotograaf gezocht!

Stichting Stomaatje is op zoek naar een enthousiaste fotograaf (mag ook een hobby fotograaf zijn!) met oog voor detail om ons team te versterken tijdens onze Stomaatje zwemdag en eventuele andere activiteiten. De Stomaatje zwemdag vindt een keer per jaar plaats in Amersfoort en biedt mensen met een stoma de mogelijkheid om samen te zwemmen en te genieten van een ontspannen dag vol plezier en ondersteuning.

Over Stichting Stomaatje:

Stichting Stomaatje is een non-profitorganisatie die zich richt op het ondersteunen en informeren van mensen met een stoma. We organiseren diverse evenementen en activiteiten om stomadragers in contact te brengen, ervaringen te delen en hen te helpen een actief en betekenisvol leven te leiden.

Over de zwemdag:

Onze jaarlijkse zwemdag is een speciale gelegenheid waar stomadragers samen kunnen genieten van een ontspannen dag in het water. Het evenement brengt mensen met een stoma bijeen, biedt een veilige omgeving en bevordert een positieve lichaamsbeeldvorming. We willen graag deze mooie momenten vastleggen en delen met onze achterban.

Verantwoordelijkheden:

Als fotograaf ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van kostbare momenten en het creëren van blijvende herinneringen voor onze deelnemers. Je zorgt voor hoogwaardige foto's die geschikt zijn voor publicatie op onze website, sociale media en promotiemateriaal. Je zult de sfeer en het plezier van de zwemdag vastleggen zowel in het water als op het droge en in het restaurant.

Mogelijkheden voor toekomstige samenwerking

Dit is een geweldige kans om je vaardigheden als fotograaf in te zetten voor een goed doel en een positieve impact te hebben op het leven van mensen met een stoma. Als de samenwerking succesvol verloopt, bestaat de mogelijkheid dat we in de toekomst ook voor andere evenementen en projecten samenwerken. Samen kunnen we het leven van mensen met een stoma positief beïnvloeden en anderen inspireren.

Geïnteresseerd?

Als jij, of iemand die je kent, geïnteresseerd is in deze opdracht, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je contactgegevens, een portfolio van je werk (of een link naar bijvoorbeeld Instagram, je website etc.), eventueel informatie over je tarieven/onkostenvergoeding en een korte motivatie waarom je graag met Stichting Stomaatje wilt samenwerken. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

We kijken uit naar je reactie en de mogelijkheid om samen te werken aan een geweldige zwemdag voor stomadragers!

 

×