logo stomaatje alles over stomas

 

Vrijwilligers gezocht voor de Stomaatje zwemdag!

Als stichting Stomaatje zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij de Stomaatje zwemdag. Deze bijzondere dag organiseren we één keer per jaar voor stomadragers en hun nabije omgeving, en we kunnen jouw hulp goed gebruiken! We streven ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te creëren waarin stomadragers kunnen genieten van een dag vol plezier, ontspanning en verbondenheid.

Wanneer?

De eerstvolgende zwemdag staat gepland op 30 juni 2024 en vindt plaats in Amersfoort. We willen graag een vast zwemdagteam samenstellen voor de komende evenementen.

Wat houdt het in?

Als vrijwilliger op de Stomaatje Zwemdag kun je betrokken zijn bij verschillende taken. Samen zorgen we ervoor dat de deelnemers een geweldige dag beleven. Je taken kunnen onder andere het volgende omvatten:

  • Het bieden van een helpende hand waar nodig.
  • Het klaarzetten van benodigdheden en materialen.
  • Assisteren bij de ontvangst van deelnemers.
  • Het inschenken van drankjes en helpen bij de catering.
  • Helpen bij het opzetten van activiteiten in het zwembad.
  • Zorgen voor een gastvrije en vriendelijke sfeer tijdens de zwemdag.
  • Je krijgt als vrijwilliger een leuke korting op deze dag.
Online overleg

Voor elke zwemdag organiseren we een online overleg om alles goed af te stemmen en voor te bereiden. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op de hoogte is en dat de dag soepel verloopt.

Doe mee en maak een verschil!

Ben jij enthousiast, behulpzaam en wil je graag een bijdrage leveren aan onze Stomaatje zwemdag? Sluit je dan aan bij ons team van vrijwilligers! Samen kunnen we deze speciale dagen tot onvergetelijke ervaringen maken. Ook kun je doorstromen naar het activiteitenteam, en ook helpen bij andere activiteiten die we organiseren naast de zwemdag.

Hoe meld ik me aan?

Als je interesse hebt om vrijwilliger te worden op de Stomaatje Zwemdag, vul dan dit formulier in. Geef hierbij eventuele relevante ervaring of motivatie aan. Dan nemen we contact met je op om online kennis te maken. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Help mee en maak van de Stomaatje Zwemdag een succes!

Samen kunnen we het verschil maken voor stomadragers en hun naasten. Sluit je aan bij ons team en help ons om geweldige herinneringen te creëren op de Stomaatje Zwemdag!

 

×