2017

Wij kregen meerdere meldingen binnen van stomadragers die ondervinden dat de Blueline blauwe afvalzakjes met gripsluiting die ze via Combicare hebben verkregen te dun zijn (geworden) en niet geurdicht.

Lees verder

Enquête

Ook uit een kleine enquête op onze besloten Facebookgroep over de kwaliteit van de blauwe wegwerpzakjes kwamen veelvuldig de woorden "Niet geurvrij" en "te dun" in combinatie met Combicare naar voren. Het is een klacht wat al langer speelt en niet te linken is aan een bepaald lotnummer.

Op de website staat te lezen bij deze zakjes: "Van niet transparante geurbestendige plastic film." Maar daar zijn veel stomadragers het duidelijk niet mee eens!

 

Combicare heeft een onderzoek ingesteld en geeft als antwoord:

"Wij hebben van de fabrikant begrepen dat er inderdaad een partij afvalzakjes geleverd is die niet voldeden aan de gestelde eisen. Dit is zeker voor de gebruiker erg vervelend. Onze excuses hiervoor.

Sinds half juni kunnen wij weer de goede afvalzakjes leveren. Wij gaan ervan uit dat de klachten nu ook verholpen zouden moeten zijn. Mochten er via Stichting Stomaatje nog steeds meerdere klachten binnen komen horen wij dat natuurlijk graag."

 

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.