Opbrengst collecte 2014, juli 2014

 

In de week van 23-28 juni hebben collectanten uit diverse gemeenten voor de A.N.G.O. gecollecteerd en een bedrag van € 2.803,18 opgehaald, terwijl er nog enkele opbrengsten niet bekend zijn. De opbrengst voor Stichting Stomaatje is momenteel dus al een bedrag van € 700,80 (25%).

Ieder jaar nemen supporters en vrienden van Stichting Stomaatje het heft in handen om plaatselijk de collecte te organiseren en/of te lopen in samenwerking met de Nationale Collecte van de A.N.G.O. en wordt de opbrengst opgeteld via onze contactpersoon bij de fondsenwerving van de ANGO.

 

 

Afhankelijk van de opbrengst krijgt Stichting Stomaatje een percentage om daar eigen projecten mee te kunnen financieren. Ook dit jaar gaat het bedrag volledig naar het jaarlijkse zwemevenement van het komende jaar.

Om de kosten dekkend te krijgen is er een online actie gestart door Stichting Stomaatje en kunnen wij mededelen dat daar € 300,= euro is gedoneerd ten behoeve van de “stomaatjezwemdag”. Er zijn ook rechtstreeks donaties ontvangen ten behoeve van het zwemevenement van 50,= euro totaal. De teller staat dus momenteel op: € 1.050,80!

Het leeuwendeel van de kosten zijn daarmee gegarandeerd, waardoor we voor volgend jaar de zekerheid hebben dit evenement weer te kunnen organiseren. Ons doel om iedereen gratis te kunnen laten zwemmen is helaas niet behaald, wel kunnen we de donateurs gratis toegang geven aan het zwembad.

 

Voor meer informatie over onze collecte klik hier.

 

<-- Terug

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Activiteiten enquête

Wij horen graag waar de behoeftes van stomadragers liggen bij het meedoen aan activiteiten, en dat kan van een koffieochtend zijn, lasergamen of iets stomagerelateerds en alles daartussenin!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.