logo stomaatje alles over stomas

 

Opbrengst collecte 2014, juli 2014

 

In de week van 23-28 juni hebben collectanten uit diverse gemeenten voor de A.N.G.O. gecollecteerd en een bedrag van € 2.803,18 opgehaald, terwijl er nog enkele opbrengsten niet bekend zijn. De opbrengst voor Stichting Stomaatje is momenteel dus al een bedrag van € 700,80 (25%).

Ieder jaar nemen supporters en vrienden van Stichting Stomaatje het heft in handen om plaatselijk de collecte te organiseren en/of te lopen in samenwerking met de Nationale Collecte van de A.N.G.O. en wordt de opbrengst opgeteld via onze contactpersoon bij de fondsenwerving van de ANGO.

 

 

Afhankelijk van de opbrengst krijgt Stichting Stomaatje een percentage om daar eigen projecten mee te kunnen financieren. Ook dit jaar gaat het bedrag volledig naar het jaarlijkse zwemevenement van het komende jaar.

Om de kosten dekkend te krijgen is er een online actie gestart door Stichting Stomaatje en kunnen wij mededelen dat daar € 300,= euro is gedoneerd ten behoeve van de “stomaatjezwemdag”. Er zijn ook rechtstreeks donaties ontvangen ten behoeve van het zwemevenement van 50,= euro totaal. De teller staat dus momenteel op: € 1.050,80!

Het leeuwendeel van de kosten zijn daarmee gegarandeerd, waardoor we voor volgend jaar de zekerheid hebben dit evenement weer te kunnen organiseren. Ons doel om iedereen gratis te kunnen laten zwemmen is helaas niet behaald, wel kunnen we de donateurs gratis toegang geven aan het zwembad.

 

Voor meer informatie over onze collecte klik hier.

 

<-- Terug

 

×