logo stomaatje alles over stomas

De meimaand staat in het teken van de lancering van onze samenwerking met Vanilla Blush. Dit Engelse merk is vanaf nu weer makkelijk verkrijgbaar in Nederland en België via onze webshop!


Vanilla Blush
Nicola Dames - een voormalige high-end Fashion Consultant bij de beroemde Brown Thomas, en een NHS Intensive Care Nurse -  begon Vanilla Blush in 2008 nadat ze 2 jaar daarvoor haar dikke darm liet verwijderen vanwege Colitis Ulcerosa. Na onderzoek te hebben gedaan vanuit haar ziekenhuisbed, besloot ze haar eigen bedrijf voor medisch ondergoed op te richten.

Het unieke verkoopargument van Vanilla Blush zou echter zijn dat het stoma's en ondergoed niet als een medisch probleem zou behandelen, maar als een modekwestie. Zowel medisch gezond maar ook modetrots.

Door haar twee beroepen samen te voegen, produceert Nicola ondergoed, ondersteunende kleding en sportkleding die zowel voldoen aan de medische behoeften en gewoon mooi zijn om te dragen.


Producten
We hebben samen met onze teamleden gekeken naar welke producten er het meeste behoefte is bij onze achterban. Nog niet alles staat in de webshop, we voegen dit stap voor stap toe. De volgende producten hebben we nu online staan:
Actie
We hebben allemaal leuke goodies om weg te geven! Vanilla Blush T-shirts, bidons, leuke etuis, multifunctionele sjaal die je op vele verschillende manieren kunt gebruiken en tassen.
Bestel je producten van Vanilla Blush dan krijg je er een gratis goodie bij! Is een bepaald item je favoriet? Zet het bij de bijzonderheden, maar let wel! OP = OP en alleen in de maand mei

 


 

×