Medewerking verleend aan een foto-expositie, mei 2009

 

Sjaak van Beek (2 februari 1958), verpleegkundige en fotograaf van het Vlietland ziekenhuis in Schiedam en misschien bij mensen wel bekend van zijn boek "Borstbeelden" (een aangrijpend boek over vrouwen met borstkanker waarvoor hij samen met chirurg Ingeborg Mares de Medisch Contactprijs 2005 kreeg) heeft een fotoserie gemaakt waarin mens en patiënt samenkomen.

"De mens achter de patiënt"

Deze fotoserie bestaat uit een expositie van de 15 foto's in het Vlietland ziekenhuis in groot formaat (1 bij 1,5 meter) en een bijbehorend boek. Hij zocht met ons contact met de vraag of wij hieraan mee wilden werken. Natuurlijk! Want we beogen hetzelfde doel: een taboe doorbreken. En in ons geval laten zien dat je met een stoma ook heel mooi kunt zijn.

 

Algemeen Dagblad, 13 mei

 

En in het Medisch Contact:

 

Het boek (waarin Stichting Stomaatje ook twee keer wordt vermeld, onder andere in het dankwoord van Sjaak. ISBN/EAN: 9789055946754 Uitgever: Scriptum.

 

De foto namens Stichting Stomaatje:

 

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Activiteiten enquête

Wij horen graag waar de behoeftes van stomadragers liggen bij het meedoen aan activiteiten, en dat kan van een koffieochtend zijn, lasergamen of iets stomagerelateerds en alles daartussenin!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.