Ons forum heeft nu ook een applicatie voor je mobiele telefoon!

 

Steeds meer mensen hebben mobiel internet. Wij, als stichting die zich vooral via internet profileert, kunnen daar natuurlijk niet op achterlopen. En daarom presenteren we nu een extra service: twee verschillende applicaties die je kunt downloaden in de store (tegen een kleine vergoeding). Deze vergoeding gaat naar de makers van de app.

 

Wat is een app?

Dit is een stukje software dat je moet downloaden en op je smartphone installeert voordat je het kunt gebruiken. Deze software is specifiek voor het mobiele platform van de smartphone van de gebruiker geschreven. Als je bijvoorbeeld een iPhone hebt, kun je alleen de app uit de App-store van Apple installeren, en niet de apps uit de Android Market van Google of de Ovi-store van Nokia. En visa versa.

 

Waarom een app voor het Stomaforum?

Met deze app wordt ons forum geoptimaliseerd voor het gebruik op een klein scherm en surfen via mobiel internet, waardoor de gebruikservaring beter zal zijn. Alleen de content (inhoud) hoeft van het net gehaald te worden, de grafische elementen zijn al gedownload bij het installeren van de app. Daardoor kan de inhoudelijke informatie sneller getoond worden dan bij de gewone versie van ons forum. Dat is vooral handig bij diensten waarbij er een constante stroom van nieuwe informatie is, zoals ons forum.

 

Meer mogelijkheden

Er zijn mogelijkheden zoals meldingen (push notificaties) bij het ontvangen van een nieuw privébericht of een antwoord in een topic waarop je je hebt geabonneerd zonder dat je je op dat moment in het forum bevindt. Ten slotte kun je ons forum op je desktop plaatsen, waardoor je maar één vingerbeweging verwijderd bent van direct interactie.

 

Hoe ziet de app eruit?

 

Forumrunner

Voor de iPhone:

Android:

 

Tapatalk

Voor de ipad (links) en iPhone (rechts)

En voor de BlackBerry (links) en Android (rechts)

 

 

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.