Pitch Eliene op de Zomeravondmuziek
13 juni 2015

Op zaterdag 13 juni jl. is de oprichtster van Stichting Stomaatje uitgenodigd een pitch te houden van 5 minuten om de bezoekers van de Zomerse Muziek Avond in de showroom van SmitsAuto’s te vertellen wat Eliene Roelse er toe heeft gebracht een stichting op te richten over het onderwerp Stoma. Een fantastische avond met goede koren, zangers en musici volgde en werd opgeluisterd door een volle zaal van 200 buurtgenoten.

 

 

 

Haar makkelijke babbel over het krijgen van een darmziekte en het aanleggen van en leven met een stoma, maakte dat nu meer mensen weten wat het verschil is tussen een stoma en het stomazakje. Eliene liet de boeken zien die zij vanuit de stichting heeft geschreven. Ze liet de toehoorders kennismaken met de poppen die geïmporteerd zijn uit Engeland en Amerika om aan (klein)kinderen uit te leggen wat een stoma is.

Na afloop werd er een deurcollecte gehouden voor Stichting Stomaatje. Vele plannen liggen bij Stichting Stomaatje op de plank. Door de opbrengst van ruim 400 euro kan er weer verder gewerkt worden aan deze projecten. Er moet onder andere een nieuwe website voor Stomaatje.nl komen waar nu implementaties voor kunnen worden gemaakt.

 

 

Het Kontakt

 

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.