Nieuw boek van Stichting Stomaatje: Reizen en Onderweg met een stoma

In 2011 kwam het eerste deel van de ‘Stomaatje-reeks’ uit: “Relatie en seksualiteit met een stoma”. Eindelijk is het tweede deel een feit! “Reizen en Onderweg met een stoma” is in iedere winkel te bestellen voor slechts 15 euro.

 

Alle ins & outs rondom een stoma
Stichting Stomaatje (opgericht in 2005) is een non-profit stichting en dé schakel tussen stomadrager, achterban en professional. We bieden uitgebreide informatie over alle ins & outs rondom een stoma, lotgenotencontact en ontplooien nieuwe initiatieven die een stoma draaglijker maken.

 

Voor en door stomadragers
Met de vakantie vlak voor de deur kan dit een heerlijk boek zijn om op adem te komen of juist de stap (nog) niet te wagen en eerst te lezen wat je als stomadrager tegen kan komen en je zo te oriënteren voor een korte of langere trip in binnen- of buitenland. Ook voor professionals is het interessant om de ervaringen van stomadragers te lezen en zo een inkijkje te krijgen wat er allemaal bij komt kijken als je een stoma hebt.

 

Uitgeverij Van Brug
Stichting Stomaatje weet zich gesterkt door een fantastische uitgever die helpt bij de totstandkoming van de ‘Stomaatje-reeks’, waarvan Reizen en Onderweg met een stoma het tweede deel is. Het boek is te bestellen via de boekwinkel en online webshops.

 


  

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Word vrijwilliger!

Wil jij ons enthousiaste Stomaatje team komen versterken?

Tekst vrijwilligers gezocht met daaronder allemaal handen en duimen in de lucht

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.