logo stomaatje alles over stomas

Januari 2017

 


Stichting Stomaatje is geselecteerd voor een donatie uit het INGfonds Nederland

 

Vanaf 9 januari start de stemronde van 'Help Nederland vooruit' van het ING Nederland fonds, waarmee ze initiatieven een steuntje in de rug geven door middel van een donatie. Nederland is opgedeeld in 52 regio’s, per regio zijn er 5 stichtingen geselecteerd. Stichting stomaatje valt binnen de regio Groene Hart, waarin er 35 aanmeldingen waren.

Om de donatie te kunnen bemachtigen zijn er stemmen nodig! Hoe meer stemmen, hoe hoger de donatie. Al bij 50 stemmen ontvangt Stomaatje een donatie van 1.000 euro. Iedereen die zijn stem op de stichting uitbrengt helpt de stichting naar een hoger bedrag, dit kan uiteindelijk oplopen tot 5.000 euro. Maar krijgen ze minder dan 50 stemmen dan vervalt de mogelijkheid tot een donatie.

Stichting Stomaatje is een non-profit organisatie die afhankelijk is van sponsoring en donaties, en draait volledig op vrijwilligers. Deze donatie is enorm welkom om de ideeën die nu op de plank liggen te kunnen ontwikkelen. Zo is de website www.stomaatje.nl aan een update toe, kunnen er proefpakketten worden ontwikkeld met stomahoesjes en –banden voor in de ziekenhuizen (www.designyourstoma.nl) en kan hier de jaarlijkse Stomaatje Zwemdag mee worden bekostigd.


Op zaterdag 18 februari aanstaande nodigt het lokale ING kantoor uit de regio alle geselecteerde organisaties uit om de uitslag van de stemronde te presenteren. Tot 30 januari kan heel Nederland stemmen via www.helpnederlandvooruit.nl/doel/2121914, dit kan eenmaal per emailadres.

Help u Stichting Stomaatje aan een donatie? Geef dan uw stem!

 

 

AD Groene Hart:

×