logo stomaatje alles over stomas

 

Persbericht: Stichting Stomaatje lanceert haar eigen portal, 15 maart 2012

 

Stichting Stomaatje lanceert haar eigen portal

 

Stichting Stomaatje groeit en bloeit, ze krijgt steeds meer websites die zich onder haar scharen. Vandaag lanceren ze een portal waarop alle onderdelen van de stichting verzameld zijn. www.stichtingstomaatje.nl kun je zien als hèt beginpunt als je iets over stoma’s zoekt.

Stichting Stomaatje begon 8 jaar geleden met een simpele website, Stomaatje.nl, dat uitgroeide tot een belangrijke stichting in stomaland. Er kwamen steeds meer initiatieven bij, zoals een forum, Engelse versie, een website voor mensen met een voedingsstoma en Design your stoma, waar je je stomazakje kunt ‘pimpen’.

Om overzicht te creëren heeft de stichting een portal ontwikkeld waarop alle websites, maar ook andere projecten van hun hand zoals het boek “Relatie en seksualiteit met een stoma”, verzameld zijn. In de toekomst zal meer en meer praktische informatie naar deze portal worden overgeheveld zodat dit hèt middelpunt wordt van de stichting. Met één klik op je muis surf je meteen door naar de informatie van je interesse.

 

Kijk op www.stichtingstomaatje.nl voor de nieuwe portal

 

 

 

 

 

×