Persbericht: Stichting Stomaatje lanceert haar eigen portal, 15 maart 2012

 

Stichting Stomaatje lanceert haar eigen portal

 

Stichting Stomaatje groeit en bloeit, ze krijgt steeds meer websites die zich onder haar scharen. Vandaag lanceren ze een portal waarop alle onderdelen van de stichting verzameld zijn. www.stichtingstomaatje.nl kun je zien als hèt beginpunt als je iets over stoma’s zoekt.

Stichting Stomaatje begon 8 jaar geleden met een simpele website, Stomaatje.nl, dat uitgroeide tot een belangrijke stichting in stomaland. Er kwamen steeds meer initiatieven bij, zoals een forum, Engelse versie, een website voor mensen met een voedingsstoma en Design your stoma, waar je je stomazakje kunt ‘pimpen’.

Om overzicht te creëren heeft de stichting een portal ontwikkeld waarop alle websites, maar ook andere projecten van hun hand zoals het boek “Relatie en seksualiteit met een stoma”, verzameld zijn. In de toekomst zal meer en meer praktische informatie naar deze portal worden overgeheveld zodat dit hèt middelpunt wordt van de stichting. Met één klik op je muis surf je meteen door naar de informatie van je interesse.

 

Kijk op www.stichtingstomaatje.nl voor de nieuwe portal

 

 

 

 

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Activiteiten enquête

Wij horen graag waar de behoeftes van stomadragers liggen bij het meedoen aan activiteiten, en dat kan van een koffieochtend zijn, lasergamen of iets stomagerelateerds en alles daartussenin!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.