Ellie

Moderator Facebookgroep, social media nieuws, projectteam, Boekenpagina

Ik ben Ellie en geboren in 1956. Vorig jaar (januari 2022) ben ik na 50 jaar werken met pensioen gegaan. Ik heb gewerkt met verstandelijk gehandicapten en door rugproblemen terechtgekomen in de Bruna winkels. De laatste jaren als filiaalmanager wat ik ontzettend graag heb gedaan. Ik hou erg veel van lezen en daar heb ik nu alle tijd voor. Ik ben getrouwd met Toon en samen hebben we 4 kinderen en 8 kleinkinderen.

In April 2012 is er darmkanker bij mij geconstateerd en gelukkig geen uitzaaiingen. Na de operatie bleek ik een stoma te hebben, er was tijdens de operatie van alles mis gegaan. Ik ben er gelukkig nog en kan goed overweg met mijn stoma.

Na een jaar rustig aan doen na mijn pensionering begon het toch weer te kriebelen. Ik wil iets doen met mensen en heb nu alle tijd om mijn pc meer te gebruiken voor van alles en nog wat. Wat is er mooier dan dit te kunnen doen bij Stichting Stomaatje?! Ik werk nu met een leuke groep mensen, ik moet nog veel leren maar daar heb ik alle tijd voor en zin in!

 

Stomaatje Zwemdag

Zondag 30 juni organiseren wij weer een zwemdag voor stomadragers en hun naasten, kom jij ook?

Een impressie van de zwemdag

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.