Bergambacht, www.stichtingstomaatje.nl

 

"Halen we bij elkaar 1000,- euro op dan zijn de grootste kosten gedekt. Halen we 1500,- euro op dan kunnen we iedereen gratis laten zwemmen!"

 

In de week van 23-28 juni 2014 wordt er weer de Nationale Collecte van de ANGO gelopen. Doordat vrijwilligers van Stichting Stomaatje zich hebben ontfermd over diverse plaatsen in Nederland (waaronder Schoonhoven, Ammerstol, Berkenwoude en Bergambacht) zal er een percentage van de opbrengst naar Stichting Stomaatje worden gedoneerd door de ANGO wat gebruikt wordt voor het jaarlijkse zwemevenement.

De jaarlijkse Stomaatje Zwemdag brengt al gauw een begrotingspost van 1.500 euro met zich mee. De kosten voor zwembad en gediplomeerd personeel lopen jaarlijks op doordat er meer baden nodig zijn voor de groeiende groep deelnemers. Stichting Stomaatje wil dit evenement jaarlijks blijven doorzetten. Het is niet alleen een uitprobeermoment voor stomadragers die nog niet eerder zijn gaan zwemmen, maar ook een fijne manier om de gezichten achter de forumnamen te leren kennen en om ervaringen en tips uit te delen met anderen. Mede door de mogelijkheid daarna deel te nemen (voor eigen kosten) aan het wokken in de omgeving van het zwembad, ontstaan prachtige vriendschappen en komt er vertrouwen in het hebben van een stoma.

Dit jaar heeft Stichting Stomaatje een GeefSamen actie gestart om in ongeveer dezelfde periode mensen te vragen een donatie te doen voor het zwemevenement. We proberen zo een nog groter bedrag op te halen. Halen we bij elkaar 1000,- euro op dan zijn de grootste kosten gedekt. Halen we 1500,- euro op dan kunnen we iedereen gratis laten zwemmen!

 

Kijk voor meer informatie op de actie en op onze website.

 

 

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Activiteiten enquête

Wij horen graag waar de behoeftes van stomadragers liggen bij het meedoen aan activiteiten, en dat kan van een koffieochtend zijn, lasergamen of iets stomagerelateerds en alles daartussenin!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.