Geef een donatiekadobon van Stichting Stomaatje! 29 april 2014

Op vele manieren kon je Stichting Stomaatje al steunen. Vanaf nu is het ook mogelijk een donatiekadobon te geven. Voor € 12, - euro geef je een origineel kado waarmee je iemand een jaar lang donateur van Stichting Stomaatje maakt.

 

 

Wat wij doen

Wat in 2004 begon als een simpele pagina vol reclame en zonder eigen domeinnaam, is uitgegroeid tot een goed lopende stichting met nog vele ideeën op stapel. Stichting Stomaatje wil alle ins & outs rond stoma’s openhartig en positief bespreekbaar maken. De stichting wil de ontbrekende schakel zijn tussen stomadrager (en achterban) en professional.

 

Steun je mee?

Informatievoorziening, lotgenotencontact, nieuwe initiatieven ontwikkelen en het onderwerp stoma bekender maken bij het brede publiek. Om deze pijlers uit te kunnen voeren zoeken we donateurs. Mensen die ons willen steunen omdat ze achter het werk van Stichting Stomaatje staan. Met uw hulp kunnen we bijvoorbeeld onze informatie op de diverse websites aanvullen en up-to-date houden, nieuwe websites en andere projecten ontwikkelen en ons initiatief Design your stoma uitbreiden.  

 

Met de donatiekadobon geef je ook:

  • Als je onze donateur bent, kom je in de lijst van vrienden te staan.
  • Onze nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwtjes met betrekking tot de website, het forum en de stichting.
  • Je mag gratis mee zwemmen met onze jaarlijkse Stomaatje Zwemdag waarbij we een zwembad afhuren, en gasten meenemen met flinke korting.
  • Krijgt korting bij onze andere uitjes die we organiseren.
  • En je krijgt 10% korting op de bestelpagina.

 

 

 

<-- Terug

 

Ontvang een sleutelhanger!

Word nu donateur en ontvang een Stomaatje druppie of poepie sleutelhanger!

Druppie en poepie sleutelhanger met logo van Stichting Stomaatje

 

Activiteiten enquête

Wij horen graag waar de behoeftes van stomadragers liggen bij het meedoen aan activiteiten, en dat kan van een koffieochtend zijn, lasergamen of iets stomagerelateerds en alles daartussenin!

 

Doneer je ervaringen!

Deel je ervaringen voor onze website!

 

Design Your Stoma

Neem een kijkje in onze webshop!

 

Nieuwsbrief

Meld je aan en blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!


We versturen 4-6 nieuwsbrieven per jaar. Je kunt je afmelden door in de nieuwsbrief op de afmeld link te klikken. privacybeleid

Foutje gezien op Stomaatje.nl?

Help Stichting Stomaatje haar website verbeteren. Meld het via dit formulier.